Moda

Ovo Francuskinje nikada ne bi odijenule...

U onome što ne nose leži tajna njihovog dobrog stila... Pročitajte u čemu ih nikada nećete vidjeti

Francuskinje su poznate po besprijekornom stilu, kojeg bi rado "ukrale" i mnoge žene diljem svijeta. Baš zato smo često pisali o njihovim modnim navikama, a dotakli smo se i teme donjeg rublja, no tajna francuskog chica leži i u onome što Francuskinje ne vole. A koje trendove izbjegavaju u širokom luku, za Who What Wear otkrile su najpoznatije francuske modne blogerice i zvijezde društvenih medija.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Na samom vrhu našle su se "ružne" cipele, kojima je modni svijet u posljednje vrijeme zaluđen. No bez obzira na trendove, Francuskinje nikada nećete vidjeti u glomaznim ili dlakavim cipelama, jer radije ostaju vjerne klasičnim oksfordicama, balerinkama i crnim čizmicama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Jedan od trendova koji se ipak uspio ugurati u francuski stil su salonke s V izrezom, zahvaljujući elegantnom izgledu. A osim elegancije, Francuskinje na prvo mjesto stavljaju udobnost cipele, pa ih isto tako nećete vidjeti ni kako "nabadaju" u vrtoglavo visokim potpeticama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Na drugom mjestu su se našle neonske boje, koje Francuskinje nikada ne bi obukle. One radije biraju neutralne boje, koje polaze u svako vrijeme i svakoj prilici. Baš nas zanima hoće li se to ipak promijeniti s povratkom 80-ih koje na proljeće donose pregršt neonskog šarenila. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0