Moda

Ovih 7 high-street komada trenutno obožavaju trendi cure

Postoje određeni high-street komadi koji neizbježno završavaju na Instagramu i odjednom nam se čini da ih baš SVI oko nas žele!

Uvijek nas je fascinirao Instagram i utjecaj koji ima na modni svijet. Svake sezone upravo na ovoj društvenoj mreži otkrijemo naj poželjnije ljetne komade koji se rasprodaju u roku nekoliko dana. Od Zare i Manga pa sve do Topshopa i ASOS-a, pronašli smo sedam komada koje sve trendi cure Instagrama obožavaju. Ali pazi - ne smiješ predugo čekati prije nego kreneš u shopping jer se ovi komadi ne zadržavaju dugo u trgovinama. 

Topshop pletena torbica, 185 kuna

Pletene torbice popularne su cijelu sezonu, ali ova Topshop crvena oduševila je trendseterice diljem svijeta. Idealna je za plažu, ali i svaki izlazak izvan nje. Vrećasta torbica poput ove totalno je praktična jer u nju možeš potrpati baš sve stvari koje ti mogu zatrebati za vrući ljetni dan. 

 | Autor: miss7 miss7

ASOS prugasta haljina, 270 kuna

Koliko je ova haljina savršena? Mi smo potpuno oduševljeni njome! A očito sve naše omiljene trendseterice jer je na ASOS-u već nekoliko dana potpuno rasprodana i postoji lista čekanja za nju!

 | Autor: miss7 miss7

Mango blejzer, 590 kuna

Gingham je i ove godine IN! Insta djevojke ga najviše vole u varijanti blejzera ili odijela, a ako tražiš jedan investicijski komad onda je to svakako ovaj Mango model.

 | Autor: miss7 miss7

Zara karirana haljina, 299 kuna

O ovoj smo se Zarinoj haljini već ranije raspisali, a ludilo oko nje u međuvremenu se nije smanjilo... S cijenom od 299 kuna ova je haljina postala jedan od IT komada iz Zarine ljetne kolekcije, a potpuno nam je jasno i zašto. Trendi, moderna, tako cool, a totalno jednostavna.

 | Autor: miss7 miss7

Monki blejzer, 220 kuna

Cvjetno odijelo? Hvala, uvijek! Monki je jedan od vodećih high-street brendova na ASOS-u, a ovaj nas je cvjetni blejzer osvojio na prvu. Zelena je postala jedna od omiljenih boja modernih cura, a najbolje od svega je to što odlično stoji svim tonovima kože. 

 | Autor: miss7 miss7

ASOS haljina, 405 kuna

Genijalna ASOS haljina koja je u rekordnom vremenu postala obožavani komad trendi cura s Instagrama. Kombinacija različitih printeva čini ju super posebnom i apsolutnim statementom, a s druge strane, na njoj ima nešto toliko jednostavno i upečatljivo da ju je nemoguće ne poželjeti u ormaru.

 | Autor: miss7 miss7

Mango haljina, 420 kuna

Ova genijalna Mango haljina dolazi u dvije nijanse i potpuno je nemoguće odabrati koja nam je draža. Prugasti print nam je već dugo omiljen, a ovaj model haljine savršeno naglašava svaku žensku figuru. Obožavamo!

 | Autor: miss7 miss7

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristoffer

    Pozdrav, Želite li pokrenuti vlastiti posao? Trebate li financijska sredstva za napraviti druge stvari za vrijeme ovog blagdana? Mi smo na raspolaganju. Nudimo gotovinski krediti iz Euro 2000 do 10 milijuna, uz godišnju kamatnu stopu od 3%. Trajanje otplate od ... prikaži još!