Moda

Ovi su Balmain komadi dostupni i u Hrvatskoj

Baš kao što smo i najavili, u koncept trgovinu XYZ stigla je prva ikad kolekcija francuskog dizajnerskog brenda za kojim lude slavne cure. Balmain se odlikuje kičenim dizajnom, bogatim zlatnim gumbima te super luksuznim kaputima i haljinama blejzerima

Olivier Rousteign nije običan modni dizajner ili povučeni kretivni direktor koji u sjeni stoji iza slavnog brenda za koji radi. On je zvijezda! Gost je svih renomiranih holivudskih partyja, najbolje prijateljice su mu Kim Kardashian i Beyonce, a s njim se druže i slavni nogometaši, komičari, TV voditelji. Zato nije ni čudo da Olivier Rousteign, kreativni direktor francuske modne kuće Balmain želi da žena koja nosi odjeću njegova potpisa bude zvijezda, it osoba, omiljena gošća svih druženja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tvid kaput 26.943 kn; T shirt 1749 kn; Haljina s nojevim perjem 21230 kn

U tome će joj sasvim sigurno pomoći Balmain odjeća. U Zagrebu se konačno mogu kupiti artikli upravo ovog brenda za kojim su poludjele Hrvatice, posebno kada je prije tri godine Balmain lansirao suradnju s H&M-om.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crvena haljina 13.866 kn; Haljina dolčevita 23.086 kn; Suknja 5326 kn

U trgovini XYZ dostupni su klasični Balmain zimski kaputi s velikim gumbima, blejzeri koji se mogu pretvoriti u haljine, T-shirtovi, te odlični modni dodaci - gležnjače eklektičnog dizajna, čizme iznad koljena, te statement torbice. No, dva artikla su nam posebno zapela za oko: Mala haljina s dodatkom nojeva perja na donjem rubu, te kaput od tvida pepita uzorka. Na prvi pogled je jasno i zašto ;).

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Military gležnjače 8547 kn; Tenisice čarape 4546 kn; Gležnjače s tankom petom 8882 kn; Gležnjače s debelom petom 13047 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0