Moda

Ovi prekrasni novčanici izdvajaju se originalnim dizajnom i visokom kvalitetom

  • Ako ste u potrazi za novčanikom koji će istaknuti vaš stil i eleganciju, onda ne tražite dalje - Guess novčanici su nezaobilazan izbor za moderne žene
  • Ovaj poznati brend donosi nevjerojatnu kombinaciju originalnog dizajna i visoke kvalitete,a njihove novčanike s ponosom vade iz torbi trendsetterice diljem svijeta
  • Saznajte zašto su ovi novčanici toliko popularni među ljubiteljicama mode i kako će vam pružiti praktičnost u svakodnevnom životu

Guess je poznat po svom prepoznatljivom dizajnu koji kombinira trendove s elegancijom, pa novčanici ovog brenda često imaju karakteristične detalje i uzorke koji ih čine jedinstvenima. Bez obzira na to radi li se o klasičnoj crnoj ili smeđoj nijansi ili nešto hrabrijem uzorku, Guess novčanici uvijek donose dozu originalnosti u vašu kolekciju modnih dodataka. Zahvaljujući širokom izboru Guess novčanika koji se može pronaći u webshopu MODIVO, vaša potraga će biti ugodna i zabavna, a vaš novčanik će biti u vašim rukama u trenu.

Sigurni smo kako ćete biti oduševljeni svojim “modnim ulovom” jer Guess stavlja veliki naglasak na visoku kvalitetu svojih proizvoda, uključujući i novčanike. Izrađeni su od pažljivo odabranih materijala poput prave kože ili visokokvalitetnih sintetičkih materijala koji su izdržljivi i dugotrajni, a njihova izrada pruža osjećaj luksuza i trajnosti, što znači da ćete dugo uživati u svojem novom novčaniku.

Ako niste sigurni koji dizajn odabrati, novčanici s različitim uzorcima i printovima donose živahnost i osobnost u vašu kolekciju. Cvjetni uzorci, pruge, geometrijski dizajni ili apstraktne ilustracije su popularni izbori koji privlače pažnju i ističu se u mnoštvu, a ako ste ipak pobornica vječne klasike, minimalizam je i dalje prisutan u svijetu mode, pa tako i kod novčanika. Jednostavni novčanici, čistih linija i bez suvišnih detalja su vrlo popularni, a pogotovo u neutralnim bojama poput crne, tamnoplave, smeđe ili svijetle pastelne.

 | Autor: Modivo Modivo

Manje je više - ljetni outfit s Guess novčanikom

Kombinacija novčanika i torbice je jedan od trenutno popularnih trendova. Ovi novčanici su kompaktni i praktični, idealni za nošenje osnovnih stvari poput kartica, novca i ključeva. Često dolaze s remenom ili ručkom za nošenje preko ramena ili preko tijela, a ako ih i nemaju nema veze - vaš novčanik će vam idealno poslužiti kao mala torbica koju ćete damski nositi u ruci. Guess novčanik kombinirajte s laganom, ugodnom i lepršavom ljetnom haljinom plave, bijele, pastelne ili s zanimljivim uzorkom.

Uz upečatljiv novčanik idealno će vam pristajati jednostavna bijela ljetna haljinica, a cijeli outfit možete zaokružiti Tommy Hilfiger natikačama ili sandalama koje ćete pronaći na linku.

Tommy Hilfiger nudi širok izbor sandala koje će upotpuniti vaš ljetni outfit. Birajte udobne ravne sandale s remenčićima ili platforme sandale za dodatnu dozu elegancije. Odaberite neutralne boje poput bež, bijele ili crne kako biste ih mogli kombinirati sa različitim haljinama i stvarati različite stilove. Čak ako i ne preferirate haljine, bijeli top ili obična majica kratkih rukava u kombinaciji s bijelim ili bež chino hlačama ili svijetlim trapericama širih nogavica izvrsno će se uklopiti u ležeran ljetni outfit. Učinite ga zanimljivijim odabirom lijepih sandala dok će kruna outfita svakako ostati vaš prekrasan novi Guess novčanik.

Photo: Modivo