Moda

Ove Zarine torbice nas jako podsjećaju na popularne Coperni modele... I još su nam i bolje

  • Zarina torbica dolazi u dvije varijante, crnoj od umjetne kože i plavoj od trapera
  • Najzanimljiviji (i najzabavniji je) oblik, "bucmacta", a ručka i torbica u jednom su komadu
  • Oblik i boje podsjetili su nas na Coperni modele koji su ipak mnogo elegantniji, od fine kože, ali i po finim cijenama

High street brendovi sjajan su način da se moda s pista i komadi skupih dizajnerskih brendova približe takozvanim običnim ljudima - koji ne mogu ili nisu spremni izdvojiti po 3000 eura za kaput ili 4000 za torbicu. Dapače, ni 700, 800 eura nije mnogima prihvatljiva cijena... Srećom, strast za modom možemo zadovoljiti i za manje novca.

Tu na scenu stupaju Mango, Zara, H&M... čije budno oko prati što se događa na modnim tjednima, stranicama renomiranih brendova i koji su hot trendovi u dolasku - i eto nam dobrih komada koji nas podsjećaju na nešto...

Pa nas je tako model Zarine torbice neobična oblika koja dolazi u dvije varijante, u plavoj i crnoj boji, podsjetio na neke modele Coperni torbica. Ne, nisu iste, nisu kopije, a čak su nam Zarini modeli posebniji i zapravo zabavniji. Evo usporedbe: 

 | Autor: Zara / Coperni Zara / Coperni

Zarin model oblikom podsjeća na crnu Coperni torbicu, ali je "bumbastiji". Profinjen tanki oblik zamijenjen je ispunjenim materijalom pa je tako ručka debele i okrugla, stijenke torbice su meke i ispunjene materijalom. Cijela je torbica pufasta i zaobljena i - neobičnija. Coperni elegancija žrtvovana je za originalnost i to na dobar način.

Zara crna torbica: 39,96 eura

Coperni curved-edge body tote bag: 680,78 eura

 | Autor: Zara / Coperni Zara / Coperni

A jednako, ili još i više, svidjela nam se plava varijanta. 

 | Autor: Zara / Coperni Zara / Coperni

Torbica nije načinjena od umjetne kože kao prethodni model već od trapera koji je veliki nadolazeći trend za ovu godinu. Oba Zarina modela imaju mogućnost dodavanja lanca za nošenje preko ramena. Oblik je to, ali dojam sasvim drukčiji: nježna Coperni torbica u baby blue boji prava je damska, a zarin model više ima veze s frajericom u nama nego s damom.

Zara torbica od trapera: 39,96 eura

Coperni swipe mini leather bag: 427, 60 eura

 | Autor: Zara / Coperni Zara / Coperni

Photo: Zara / Coperni

Komentari 0