Moda

Ove sezone se nosi shacket - kombinacija jakne i košulje, a mi smo pronašle super modele!

  • Shacket - spoj jakne i predimenzionirane košulje idealan je dodatak za zimsko razdoblje, ali i prelazak u topliju sezonu
  • Ovaj trendi komad nas je oduševio, a posebno nam se sviđaju oni od samta, vune i s ležernim kariranim uzorcima
  • Pronašle smo nekoliko primjeraka u trgovinama koje ćeš moći kombinirati na razne outfite!

Zimsko razdoblje je u punom jeku, a dok vrijeme odluči hoće li biti hladnije ili toplije, mi se možemo pobrinuti za slojevite outfite. Osim toga, vrijeme brzo prolazi i nećemo ni trepnuti, a proljeće će stići na vrata.

Jedan od najpopularnijih modela koji lako možemo kombinirati u raznim sezonama je shacket -  spoj jakne i predemenzionirane košulje, idelan dodatak i ispod debljih jakni, ali i prve toplije dane. Kombinacija je to koju možemo pronaći i u raznim materijalima, pa su tako popularni i modeli od samta, trapera, vune, kože ili pak nepropusnih tkanina. Osim toga, lumberjack stil i karirani uzorci potpuno su nas osvojili.

Ovakav ležeran, a zanimljiv look apsolutno nam odgovara za početak godine jer baš je u takvom tonu mislimo i nastaviti. A ako su i tebi ovi modeli zapeli za oko, donosimo ti nekoliko primjeraka iz trgovinama koje možeš kombinirati s raznim stilovima! Opusti se i uživaj u modnim igrama!

Možda vas zanima Modni znalci odlučili: Ovo je sedam modela cipela koje ćemo nositi u 2022. godini! Rubrika Moda Moda

Pronašle smo fora komade kariranog uzorka koji će podići tvoju kombinaciju u trenu, a nas je ponuda apsolutno oduševila. Svidjeli su nam se modeli u crvenoj i plavoj boji, ali i neutralnoj kombinaciji bež i smeđe boje.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Stradivarius ( 299,90 kn), Mango (249,90 kn) Osim njih pronašle smo i vunene jednobojne modele, a posebno su se istakle maslinastozelena i nježnoplava uz nezaobilazan model neutralne prljavobijele nijanse.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Mango (359,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

A što kažeš na modele od samta, materijala koji je već neko vrijeme jedan od omiljenih trendova koji je doživio veliki comeback?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (169,90 kn), Zara (149,90 kn), Bershka (139,90 kn) Pronašle smo i modele od vodootpornog materijala i s naglašenijim karakteristikama jakne, u dužoj i kraćoj verziji, u nježnim nijansama zelene i plave, idealno za malo toplije, a tmurno i kišovito vrijeme.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), H&M (oko 350 kn), Bershka (149,90 kn)

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0