Moda

Ove šarmantne torbe s domaćim potpisom osvajaju već na prvi pogled

  • U jesen prije 4 godine započela je modna priča brenda MIKO fashion, otvaranjem riznice uspomena, a kao pravi čuvari zaborava, ovom kolekcijom oživili su modele torbi koje su ostvarile veliku popularnost među MIKOljupcima
  • Nostalgičan povratak u prošlost podsjetio je ekipu iz MIKO fashiona na omiljene stare komade kojih se i danas rado prisjećaju
  • Upravo te stare klasike, odlučili su ponovno oživjeti i reinterpretirati na moderan način

Novu MIKO Oak Collection karakteriziraju bezvremenski krojevi u tamnoj, zelenoj boji  krošnje slavonskog hrasta, izrađeni od kvalitetne umjetne kože s drvenim ručno rađenim ručkama. A, ovaj savršeni spoj, zaokružen je modernijim motivom Šokice na plexiglasu. Praktičnost, multifunkcionalnost i višesezonska nosivost su garancija koju MIKO fashion potpisuje kao brand. 

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

Zvijezde nove OAK kolekcije su već dobro poznati modeli:  Malena- Oak edition, Basic Oak ruksak i Little bucket bag. Svaka se torba može nositi na nekoliko načina, ovisno o looku koji želite postići.

Basic Oak ruksak dio je nove šumske Oak kolekcije. Osim što se može nositi kao ruksak, uz njega dobivate i zeleni remen te ga možete nositi i preko ramena. Krasi ga MIKO Šokica printana na pločici plexiglasa.

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

Malena-Oak edition član je nove  kolekcije. Osim što se može nositi u ruci i preko ramena, uveden je novitet - Malenu možete nositi i kao ruksak!

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

Little bucket bag jedan je od prvih modela torbi ovog brenda koji su radi velikog interesa vratili u ponudu, ali u jesensko-zimskoj verziji! Osim što ju možete nositi preko ramena, sadrži remen za nošenje u ruci. I ručka i remen se po potrebi mogu s torbe skidati i vraćati.

 | Autor: MIKO fashion MIKO fashion

Torbe iz nove kolekcije mogu se naručiti na Facebook i Instagram profilu MIKO fashion te putem maila: info@mikofashion.hr, a kroz nekoliko dana bit će dostupne i na web shopu: mikofashion.hr.

Photo: MIKO fashion

Komentari 0