Moda

Ove sandale s Temua odlične su za svaki dan, imaju super ocjene, a cijena im je zanemariva

  • Već znamo da je Temu trgovina beskrajne ponude i da ne postoji to što tamo ne možemo kupiti
  • Osim zaista raznovrsne ponude, Temu volimo jer brojne stvari, čak i odjeću i obuću, možemo kupiti po zaista smiješnim cijenama, a iznenađujuće su kvalitetne
  • Iznimka nisu niti smeđe sandale koje imaju super recenzije, a cijena im je tek nešto viša od pet eura
  • Pročitaj također: Temu nas opet oduševljava: ima odlično rješenje za nesmetano gledanje u mobitel na plaži

Mislimo da ne postoji osoba koja, u posljednjih nekoliko mjeseci, nije barem jednu stvar naručila s Temua. Iako je, kada jednom krenemo listati po ovoj aplikaciji, zaista teško naručiti samo jednu stvar. Do sada smo, s Temua i sličnih aplikacija, naručivali maskice za mobitele, naljepnice i druge 'sitne' stvari čija nam kvaliteta nije naročito bitna.

No, u zadnje vrijeme nije rijetkost da na Temuu pronađemo odjevne komade, ali i obuću po prejeftinim cijenama, a zaista iznenađujuće kvalitete. Tako smo sada pronašli baš lijepe sandale koje imaju super recenzije. Naravno, cijena je nevjerojatno niska. 

 | Autor: Temu Temu Foto: Temu, ravne smeđe sandale (5,88 eura)

Naime, radi se o ravnim, smeđim sandalama od umjetne kože koje iznad prstiju imaju dva široka remena koja se preklapaju, a oko gležnja nešto tanji remenčić s prilagodljivom kopčom. Koža na remenčićima je izvana glatka, a unutrašnjost je brušena zbog čega djeluju udobno i kao da se lako prilagođavaju stopalu. 

Ove su se sandale do sada prodale u više od 1300 primjeraka, a u recenzijama prevladavaju zadovoljni korisnici koji su ih ocijenili s pet zvjezdica. Za ove sandale kažu da su jako meke i udobne te da odgovaraju veličini čiji raspon seže od broja 36 do 43,5. No, našao se tu i pokoji korisnik koji je napisao kako su sandale malčice šire pa će možda najbolje odgovarati osobama sa širokim stopalom. 

 | Autor: Temu Temu Foto: Temu, ravne smeđe sandale (5,88 eura)

Cijena ovih sandala trenutno iznosi 5,88 eura što je, slobodno možemo reći, zanemariv iznos. Izlazak na sladoled će nas sigurno koštati više! Također, savršene su za razne svakodnevne prilike - od odlaska na posao i izvršavanja svakodnevnih obaveza do odlaska na kavu i druga druženja. Zbog svoje univerzalne, ali profinjene boje super će se slagati s bijelom odjećom - recimo bijelom lepršavom haljinom, ali i s traperom pa ih već zamišljamo s kratkim, svijetlim trapericama i bijelom majicom kratkih rukava. 

Photo: Temu

Komentari 0