Moda

Ove otkvačene sandale neodoljiv su spoj Chanel estetike i ružnih sandala. Zaljubili smo se!

  • Cijele smo zime i proljeća bili opsjednuti jaknicama od tvida i buklea u stilu Chanela
  • E, pa izgleda da je vrijeme da se toga podsjetimo, a omiljenu tkaninu iskrzanih rubova odjenemo na stopala
  • Ovaj križanac neženstvenih, ravnih chunky sandala s čičkom i chanelovskog materijala nije mogao proći nezamijećeno...
  • Također pročitaj: Sandale brenda Massimo Dutti su oličenje tihog luksuza. Evo 18 najljepših modela!

Obožavamo modne "mješance", odnosno kad je u jednom komadu spoje dva sasvim različita stila, estetike, razdoblja... I ispadne nešto sasvim novo i drukčije, što nam privuče pozornost i intrigira maštu. Pa je jednima taj spoj nespojivog grozan, a drugima se takva otkvačenost baš najviše svidi (ti smo!). Ove sandale izvrsno su utjelovljenje te premise...

Model: ružnjikave, glomazne i nimalo ženstvene sportske sandale. Zdepaste i u svojoj estetici zaista čudnovato privlačne, glomazne chunky sandale vratile su se sa svojim debelim potplatima i širokim remenjem u ljetnu modu još prošle sezone. No u ovakvoj izvedbi, odnosno materijalu i s iskrzanim, naoko rasparanim rubovima dobile su zanjimljiv zaokret.

 | Autor: Zara Zara

Materijal je debela tkanina i još k tomu svjetlucava, no no što nas najviše podsjeća na Chanel jesu ovi nedovršeni, iskrzani rubovi iz kojih vire končići. Pa cijela zima i cijelo proljeće su se vrtili oko Chanelovih jaknica od tvida (ili buklea), odnosno njihovih brojnih varijanti koje su bile megapopularne! A i sama Chanelova revija za proljeće/ljeto 2023. izgledala je kao defile u čast ove jakne grubog tkanja. 

Zara nova kolekcija Možda vas zanima Nove kolekcije high street brendova su tu: 5 novih stvari iz Zare i 5 iz Manga u koje smo se zaljubili Rubrika Moda Moda

Za ovaj twist chunky sandala koje će netko možda smatrati dvostrukim modnim zločinom zaslužna je Zara. Njihove ravne sandale na remenima krase kopče, a straga se kopčaju na čičak. Svjetlucava tkanina i iskrzani rubovi najbolja su fora. Par košta 49,95 eura i ove će sandala, sviđale se kome ili ne u svakom slučaju privlačiti poglede.
 

 

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0