Moda

Ove naušnice su naši favoriti za party sezonu

Kad su u pitanju naušnice koje će biti popularne ove sezone, slobodno možemo reći da je riječ o miksu svega što je ove godine bilo IN

Kad se radi o nakitu, statement naušnice sasvim su dovoljne da podignu svaku kombinaciju. Rijetko će koja ogrlica i narukvica ostaviti tako dobar prvi dojam i biti upečatljiva kao ovakav tip naušnica. Uz klasične zlatne i srebrne boje, ove sezone prevladavat će njihova kombinacija s bojama, a i životinjski print koji je već nekoliko mjeseci jedan od najpopularnijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Kao što smo već rekli, životinjski uzorak je u posljednje vrijeme opet veliki hit. Rijetko koja od nas nije nabavila neki komad s tim uzorkom, makar se radilo samo o modnim dodacima. Ako još uvijek nisi sigurna jesi li tip za životinjski print ili ne, možda bi mogla pokušati s detaljima poput naušnica. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 69,90kn, Stradivarius 49,90kn, Bershka 49,90kn

Nije tajna da volimo boje, pogotovo u zimsko sivilo jer nam se čini kako daju neku vedrinu cijeloj tvojoj pojavi. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka 49,90kn, Bershka 99,90kn, Mango 79,90kn

Možda vas zanima Najljepše party torbice iz aktualne ponude high street brendova Rubrika Moda Moda

Zlatne naušnice kojeg god oblika bile, uvijek su u trendu i s njima nikad ne možeš pogriješiti. Od svakodnevnog looka do svečanijeg, one su uvijek dobar izbor.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 69, 90kn, Zara 99,90kn, Bershka 49,90kn

Srebrni sjajne naušnice povezujemo baš s blagdanskom sezonom, a naročito proslavom Nove godine. One u svakoj prigodi izgledaju svečano, a vrlo se lako kombiniraju uz svaki outfit. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 99, 90kn, Mango 99,90kn, Mango 129, 90kn Možda vas zanima Tako mekani i nježni: kako nositi komade od pliša Rubrika Moda Moda

Za koje god naušnice se odlučila, sigurno ćeš zablistati i bit ćeš primijećena. Izabrane naušnice mogu se uklopiti u svaki stil i one su ti dovoljne kako bi postigla efekt prave dive. 

Photo: miss7

Komentari 0