Moda
Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru 1/10 Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru

Ove legendarne tenisice jednostavno moraš imati u svom ormaru

Vjerojatno već razmišljate s kojim tenisicama biste htjeli osvježiti svoju jesensku garderobu? Imamo sjajne vijesti za vas!
Legendarne All Star tenisice ove se sezone vraćaju u još ljepšem izgledu, još udobnije i praktičnije. Zapravo, mogli bismo reći da ove sezone trend kod tenisica diktiraju legende!

Ako volite visoke tenisice, ako ste posljednjih sezona bili fascinirani obućom s platformom i naglašenim potplatom, ako vam nije bitan samo izgled obuće, već i udobnost, onda za vas idealno rješenje predstavlja nova kolekcija Converse tenisica koju možete pronaći na mass-shoes.com. To je kolekcija koja ostavlja dašak nostalgije, a istovremeno potiče maštu jer su novi, osvježeni legendarni modeli All Star obuće savršeni za najmodernije stylinge ove jeseni.

Tenisice, koje već desetljećima obožavaju različite generacije, ponovno su se popele na sam vrh najpopularnije obuće za prijelaznu sezonu, a ove sezone i s novim modelima za žene i muškarce. Njihova moderna preobrazba, potplati s platformom te zanimljivi detalji na gornjem dijelu cipele nedvojbeno će privući vašu pozornost. Potražite ih u Mass online trgovini.

 | Autor: Mass Mass

S All Star tenisicama ne možete pogriješiti

Ovo su tenisice koje jednostavno morate imati. Jedan od razloga je što će vas All Star tenisice riješiti svake nedoumice kada ste u dilemi što odjenuti. Toliko su kultne da ih potpuno bezbrižno možete kombinirati s elegantnijom odjećom i pritom nećete izgledati neobično. Pogotovo ako uzmete u obzir must-have trend ove jeseni, a to je monokromatski styling. Bijele visoke All Star tenisice, suknja ili hlače u krem ​​boji i bijeli pulover, bit će stilski potpuni pogodak. Igrajte se s teksturama i materijalima kako biste stvorili "wow" efekt. Modna kombinacija tenisica i traperica Converse je, naravno, vječni klasik. Za mlade i one koji se tako osjećaju!

Legendarna obuća u novom osvježenom izgledu

Kad su tenisice Converse u igri nije važno kakav je vaš modni ukus, jer će novi, osvježeni All Stars modeli osvojiti i najzahtjevnije zaljubljenike u modu. Naravno, glavni i nezaobilazni detalj ostao je prepoznatljiv logo sa strane i na jeziku tenisice. Boje također ostaju klasične - bijela, bež i crna, pri čemu možete birati između visokih i niskih tenisica.  Muškarce će zadiviti i novi modeli Converse u više boja.

Photo: Mass

Komentari 0