Moda 24. veljače 2015.

Ovako se nosi žensko odijelo!

Guliver Image/Getty Images.

Naomi Watts je odijelu Giorgia Armanija, u nedjelju 22. veljače, bila pravo osvježenje na Vanity Fair partiju koji je održan nakon dodjele nagrade Oscar.

Kao prvo, za ovogodišnji Vanity Fair Party, gotovo sve zvijezde su odabrale haljine, i kao drugo te haljine su više otkrivale nego što su skrivale. Kao da su na putu od crvenog tepiha najbitnije filmske nagrade godine do eventa koji je uslijedio nakon, izgubile smisao za dobar ukus. To se međutim nije dogodilo elegantnoj Naomi koja se za drugi look najvažnije večeri u godini svakog glumca i glumice, odlučila na bijeli minimalizam.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Glumica je nosila kustomizirano odijelo, odjevni predmet koji je svakako sinonim za Armanijev lik i djelo. Bijelo žensko odijelo s dubokim v izrezom ispod kojeg nije nosila baš ništa, upotpunila je tankim crnim remenom, sandalama na petu s jednako tankim i minucioznim trakicama oko gležnja i iznad prstiju te malom crnom torbicom. Look je zaokružila crnim lakom za nokte, crvenim ružem, očima istaknutim tek bogatom maskarom i lagano uvijenim bobom.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Naomi je na ovaj način dokazala što zaista znači biti elegantna i seksi u isto vrijeme, čemu su čini se težile i ostale zvijezde na spomenutom partiju, ali im to nije pošlo za rukom.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji..

Komentari 0