Moda 07. listopada 2021.

Ovaj sportski brend je genijalan - osvoji hlače, hudicu i čarape i uvjeri se!

Powered by:
  • Volimo kada se brend inspirira stvarnim ženama
  • Baš su ljubiteljice brenda Zoe muze najnovije kolekcije
  • Možeš osvojiti proizvode Zoe kolekcije, ali i uloviti njihove stvari na super popustima u Polleo Sport dućanima te na webshopu  

Trend osvješćivanja važnosti pozitivnog stava prema vlastitom body imageu sve je češća tema u medijima i među poznatim osobama. Ljubav prema vlastitom tijelu temelj je za zdrav odnos sa samim sobom. Upravo tom mišlju vođen je team najvećeg hrvatskog brenda aktivne odjeće – Zoe Leggings. Zoe ove jeseni izlazi s novom kolekcijom Muse koju posvećuje svim ljubiteljicama brenda, a više o kolekciji možete saznati kroz riječi žena koje stoje iza ovog brenda – Andree, Hilde i Vedrane.

„Osluškivanje kritika te propitkivanje kroja i usavršavanje svakog šava, dovelo nas je do Muse kolekcije. A tko nas čini boljima ako ne one koje nose našu odjeću te nam pišu svoje kritike i pohvale. Upravo zato smo ovu kolekciju nazvali Muse – jer je inspirirana ženama koje je nose, a one su naše muze jer mi dizajniramo za njih", istaknula je Vedrana Nakić, voditeljica proizvodnje u Zoe teamu.
„Na primjer, kada smo na društvenim mrežama prije nekoliko godina vidjeli opasku Margarite Tomić poznate u svijetu Instagrama kao Internet mater o pojavljivanju neželjenog camel toe efekta na tajicama, krenuli smo u dublje istraživanje i unaprijedili upravo taj dio. I to je tek jedan od primjera", nastavila je mlada dizajnerica Andrea Kurtić.

 | Autor:

Brend Zoe od samih početaka slavi žensku prirodnu ljepotu, brigu prema vlastitom tijelu i umu te teži apsolutnom women empowermentu.

„Značenje riječi muza povezano je s izvorom inspiracije umjetničkih djela. Za vrijeme kreiranja naše kolekcije, razmišljali smo o ženama za koje ju krojimo. O njihovim oblinama, figuri tijela, nijansama kože kao i njihovim snagama, ali i sumnjama i nesigurnostima. Svaka od navedenih značajki važna je u kreiranju jer nas inspirira da iskrojimo nešto novo i drugačije, nešto u čemu će se svaka od tih žena osjećati dobro.“ – govori Hilda Trevižan koja je u Zoe zadužena za konstrukciju krojeva i razvoj kolekcija.

„Svaka žena ima određen pogled na svoje tijelo, a njega oblikuju misli i osjećaji koje ona gaji prema vlastitom tijelu. Jako je važno da te misli i osjećaji budu pozitivni i nježni. Upravo zato, Zoe želi osvijestiti svaku ženu kako su bore i strije valovi mora na našoj koži, suveniri naše prošlosti koje trebamo ponosno nositi. Često zaboravljamo kako se upravo u nesavršenosti nalazi savršenstvo, nadodaje Andrea.

Zoe koji svoj asortiman prodaje na prodajnim mjestima najvećeg fitness retailera Polleo Sporta te na dvanaest tržišta Zalanda. Kao i svake godine, premijera nove kolekcije je ekskluzivni presale koji se odvija u Polleo Sport dućanima te na webshopu. Ove jeseni presale traje od 7. do 25. listopada kada su na snazi promotivne cijene nove kolekcije. Najljepše jesenske fitness komade u tom periodu možete uhvatiti na popustima do 50%.
 | Autor: Kolekcija donosi dvije nove boje – maslinasto zelenu i kestenjasto smeđu i to u njihovim mat i sjajnim nijansama.
„Ovom kolekcijom predstavljamo i sasvim novu kombinaciju materijala vrhunske kvalitete koji zajedno na modelima čine jedinstven kontrast u dizajnu. Upravo taj zaokret čini Muse kolekciju drugačijom od prethodnih. U njoj se mogu pronaći statement modeli za koje se nadamo da će postati dio važnih trenutaka svake žene – bili oni poslovni, sportski ili oni u kojima se osjeća potpuno slobodno. Gdje god da ih nosi želimo da je svjesna kako si ih je ona inspirirala“, zaključila je Andrea.

A sada i ti možeš osvojiti super nagradu - genijalan paket koji sadržava Zoe sportske hlače, hudicu i čarape. Pogledaj samo kako dobro izgledaju. 
 | Autor: Galaxy Sweatpants Grey, 350 kn, Galaxy Hoodie Grey, 299 kn, Heart Logo Socks White, 29,99 kn

Ove super komade možeš uloviti i na presale akciji koja traje do 25. listopada, ali i ako se igraš s nama. Sve što trebaš je odgovoriti na pitanje: "Što te ove jeseni najviše inspirira za nove izazove?". Potrudi se jer najkreativniji natječaj nagrađujemo i baš ti možeš postati vlasnica Galaxy hlača, majice te čarapica koje se tako dobro uklapaju u ovu kombinaciju.  

Pravila natječaja

Dobitnica nagradnog natječaja ''Osvoji genijalan paket iz nove Zoe kolekcije'' je:
Nika Šoštarić

 

Komentari 0