Moda
Nekadašnji model Kristen McMenamy

Ovaj modni Instagram je kao skok u ledenu vodu: strest će te i totalno osvježiti

  • Kristen McMenamy osvajala je modne piste krajem 80-ih i početkom 90-ih, a sada je krenula u pohod na društvene mreže
  • Američki model androginog izgleda za oko je već zapela prestižnim modnim publikacijama, a polako stječe i  vojsku modnih fanova
  • Njezini Instagram postovi zaista su pravo osvježenje - vrijedi baciti oko i inspirirati se

Kristen McMenamy napunila je 56 godina, a mnogi smatraju kako je još uvijek jednako elegantna, osebujna i provokativna kao i krajem 80’-ih te početkom 90-ih kada je bila i omiljeno lice prestižnih modnih kuća poput Chanela i Versacea. Iako je svoj Instagram profil otvorila tek u travnju ove godine već je stekla je više od 30.000 pratitelja koji jedva čekaju njezine nove modne provokativne postove. 

Ulična moda: bijela čipka Možda vas zanima Seksepilna u bijelim čipkastim hlačicama, Šibenčanka nije imala konkurenciju u šetnji rivom Rubrika Moda Moda

Njezino djelovanje na društvenim mrežama nisu propustila primijetiti prestižna modna izdanja poput Voguea koji njezin Instagram profil uspoređuju sa skokom u bazen s hladnom vodom. Kristen McMenamy zaista je modno osvježavajuća i vrijedna skrolanja za modnu inspiraciju. 

U njezinim objavama tako se može naći mnoštvo dizajnerskih komada koje Kristen zaista neobično kombinira. Od biciklističkih majica zagasitih boja, preko glava izvanzemaljaca do crnih kožnih kaputa - za bivši model ne postoji odljevni komad koji ne može spretno upariti

Sasvim je jasno da moda ne poznaje dobne granice, a iz objava Kristen više je nego očito da ona živi i diše modu čak i nakon četiri desetljeća provedena u toj industriji. 

Kratke, lepršave i slatke: pogledaj kakve haljinice najčešće biraju naše prolaznice

Svoju kolekciju inspirativne robice čuva u svojoj kući u Britaniji koja joj je dom posljednjih 30 godina. Na pitanje zašto je dugo čekala prije nego što je otvorila Instagram profil Kristen je sasvim iskreno dogovorila. 

Neočekivano! Trenutno najtraženija torba na društvenim mrežama nosi IKEA potpis

‘’Nisam se htjela sve ovo vrijeme time baviti, jer sam smatrala da to nije cool, da budem iskrena. Svi ti ljudi koji se hvale svojim životima, ja nisam imala potrebu to raditi… Zatim sam nakon lockdowna razmislila: 'Čekaj malo, cijeli moj život od 16. godine bio je posvećen modi osim kada sam odvojila vrijeme za djecu . Moda je moj život i ono što volim. Imam puno odjeće i volim svaki komad koji kupim. Zašto to jednostavno ne pokažem na Instagramu?’’, priznala je Kristen. 

Njezini (u početku nevoljni) suradnici na ovom projektu bili su njezina djeca Lily McMenamy, također uspješna manekenka, te dva sina tinejdžera i fotograf Miles Aldridge.

Kristin kaže kako joj za rukom nikako ne uspijeva napraviti selfie. Posebno je zadovoljna svojom kolekcijom sunčanih naočala koje rado nosi jer kaže kako se nakon svih godina još uvijek ne uspijeva pristojno našminkati. 

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    RUŽNA STARA ISPIJENA ŽENA U GROZNOJ ODJEĆI