Moda

Ovaj Mangov 'baby' kompletić je presladak, no ne bi se mnogo žena usudilo u njemu izaći na ulicu

  • Pleteni set za ljeto stvarno nam se svidio, samo ne znamo hoće li oni koji s nama podijele oduševljenje imati dovoljno hrabrosti da ga i isfuraju
  • No, kako se komadi kupuju odvojeno manje hrabre djevojke mogu zaobići ove prevruće hlačice
  • I profitirati jednim od najljepših topova koje smo u posljednje vrijeme vidjeli, u cocquette stilu

Pleteni duo iz Manga svakako bi se mogao svrstati pod cocquete modni stil. Ovu estetiku koja korijene vuče iz riječi koketa, odnosno žena koja voli očijukati, u modnom smislu definiraju detalji poput čipke, bisera i mašni, najčešće u paleti pastelnih tonova. Ostala obilježja uključuju balerinke ili Mary Jane cipele, korzete, puf rukave i zlatni nakit.

Iako se pleteni setovi prvenstveno rade kao odjeća za hladnu sezonu ovaj ružičasti uspješno je preživio tranziciju u proljetno-ljetnu. Štoviše, osim koketnog stila o kojem se unatrag pola godine, godinu dosta pričalo uključio je u dizajn i drugi trend koji nam se sugerira s modnih pista. I koji, doduše, ne viđamo baš na ulicama, a i sumnjamo da će biti masovno nošen - gaćice kao hlače. Zasad su se za izlazak na ulicu u njima odlučile tek modnim pistama bliske djevojke poput sestara Gigi i Belle Hadid.

Možda vas zanima Anastazija Makjanić iskombinirala je viralni Zara pleteni top na jako cool način Rubrika Moda Moda

Kako bilo, nama je ovaj pleteni set presladak, a ti vidi što ćeš s njim. Mi već imamo ideju...

 | Autor: Mango Mango

Riječ je o off-shoulder topu čija je cijena 29,99 eura i ženskim boksericama koje glume hlače. Ili hlačicama u obliku gaćica? Koje se prodaju za 25,99 eura. Smion komplet, ali istovremeno i odličan? Lijepe pastelno ružičaste boje, a top koji otkriva ramena je vrlo ženstven. Sladak detalj su crna mašnica i crni "šav" i na gornjem i na donjem dijelu. 

 | Autor: Mango Mango

Ipak malo previše za tebe? Ne bi tako odjevena izašla iz kuće? Pa, rekli smo da imamo ideju: kupi samo top. Pogledaj kako dobro izgleda na traper suknju. Naravno da će odlično ići i na traperice, ali i na crne hlače ili slip suknju.

 | Autor: Mango Mango

Top spuštenih ramena

 | Autor: Mango Mango

Kontrastne hlačice s detaljem mašne

 | Autor: Mango Mango

Photo: Mango

Komentari 0