Moda

Ovaj će print definitivno zamijeniti točkice na modnom tronu!

Ovog ljeta čini nam se da svuda oko sebe vidimo točkice... međutim, jesen nam donosi još jedan print koji će biti jednako popularan!

Kockice su već odavno print koji vežemo uz jesen, međutim za nadolazeću hladniju sezonu dobile su pravi makeover kroz jarke boje! Tradicionalni karirani print obožavamo u svako doba godine i sigurno imaš nekoliko njegovih varijanta u ormaru. Naredne sezone, karirani print dolazi u puno modernijem izdanju - brendovi se igraju s veličinama i dizajnom kockica, a više od ičega do izražaja dolaze boje. Ako nam je i trebao još koji dodatni razlog za shopping, upravo smo ga pronašle...

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Victoria Beckham, Ganni, Paper London 

Možda vas zanima 5 printeva zbog kojih će tvoj outfit izgledati luksuznije Rubrika Moda Moda

Dizajneri apsolutno obožavaju šarene kockice za jesen i u gotovo svakoj kolekciji nalaze se komadi ovog printa. Košulje, haljine, suknje i jakne ovog printa vladaju gdje god se okrenemo, a karirano više nije rezervirano samo za crno-bijele i crvene varijante.

 | Autor: miss7 miss7 H&M pamučna haljina i Zara slip haljina (229 kuna)

Haljine kariranog uzorka potpuno oduševljavaju! Trendseterice koje rado pratimo na društvenim mrežama cijelu ljetnu sezonu već nose šarene karirane modele, a osim na haljinama ovaj će print izgledati potpuno savršeno na jednom klasičnom blejzeru. Zarina jesenska kolekcija vrvi kariranim komadima, što nam već sada govori da će se ovaj print nositi i na ulicama naših gradova...  | Autor: miss7 miss7 H&M blejzer i Zara model od tvida (599 kuna)

Možda vas zanima Leopard suknja je hit: kako je nositi? Rubrika Moda Moda

A smijemo li ti predložiti karirane hlače? Sve one hrabre među nama mogle bi potpuno oduševiti u jednom kariranom modelu hlača, a super stvar kod ovog komada je i činjenica da se ne moraš brinuti oko ostatka outfita - one su pravi modni statement same po sebi i dozvoli im da zasjaju kako zaslužuju!

 | Autor: miss7 miss7 H&M kratke hlače, Zara culottes (299 kuna)

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0