Moda

Ova tri topića izgleda nikada neće izaći iz mode, vraćaju nam se svako ljeto

  • Postoji puno načina na koji možeš nositi  top, univerzalni ljetni komad
  • Može biti i ozbiljan chic komad na elegantnu suknju, ali prolazi i na traperice i kratke hlačice na festivalima
  • Osim u različitim materijalima, topovi danas stižu u pregršt varijanti krojeva, a ova tri uvijek su in

Pronaći spas od ljetnih vrućina, ponekad se čini kao nemoguća misija, a kada je o odjeći riječ, ljetna sezona stavlja nas pred mnoge izazove. Zato su tu: topovi. Komadi s kojima ne možeš pogriješiti, u kojima ti neće biti vruće, a osjećati ćeš se casual ili elegantno ovisno o modelu koji odabereš. Top možeš iskombinirati sa trapericama, za piće s prijateljicom, japankama i kratkim hlačama za odlazak na plažu ili štiklama i suknjom za večernji izlazak. Za tebe smo izdvojili tri modela topova koji nikada ne izlaze iz mode.

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda

1. Topić koji se veže oko vrata - vrlo ženstven

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Primjeri: Bershka (229,90 kuna), Zara (229,90), Mango (199,90 kuna)

Čak se i sasvim lagani komadi mogu nositi u gradskim kombinacijama, a primjer su ovi topovi, koji su dovoljno prozračni za ljeto, a opet dovoljno konkretni za elegantne i poslovne kombinacije, ispod laganog blejzera, na primjer. Možeš ih kombinirati s ljetnim suknjama ili trapericama za dnevne outfite, na tebi je. Svilenkasti materijal i vezanje oko vrata dodatno ih ističu iz mase. 

Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih?

Tipična 'kanotijera' - muški seksi komad

Toliko se udomaćila u ženskom ormaru da je postala već i bezvremeni komad: tzv. kanotijera, majica u obliku muške potkošulje. Možeš je nositi uz traperice, duge ili kratke, tako zapravo najbolje izgleda, a i najbolje se poigravamo s onim "muškim" u njoj. Preko nje: traper jakna ili kožna jakna. Dobro izgleda i na mini suknje.  

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Primjeri: Mango (169,90 kuna), Kik (17,90), Zara (69,90 kuna)

Možda vas zanima Obnovi ljetnu garderobu za malo novca: u H&M-u su počela sniženja do 50% - pogledaj ulove Rubrika Moda Moda

3. Čipkasti top - za najsvečanije varijante

Ako želiš ženstveni top tada se definitivno odluči za onaj čipkasti. Plava nijansa prava je ljetna, a na preplanuloj koži savršeno će izgledati bijeli. Čipkasti top dovoljno je svečan da ga se odjene za prilike koje to zahtijevaju, na ljetno vjenčanje, na primjer. No u skladu s današnjom modom koja miksa različite komade odjeni ga s trapericama i sandalama i imaš outfit za večernji izlazak.

 | Autor: PR/Imperial PR/Imperial

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Kik (49,90), Zara (99,90 kuna)

Photo: Instagram/@myonly143

Komentari 0