Moda

Ova specifična nijansa vladat će modom u 2019.

Čini se kako se modni svijet lagano odmiče od klasičnih, standardnih boja na koje smo navikli - jer će ova prilično specifična nijansa zelene postati mega trendi u 2019. godini

Ne znamo jesi li već primijetila, ali u modnoj industriji su se pojavile neke nove IT boje. Modni stručnjaci već govore o trendovima, bojama i komadima za 2019. godinu, a ova specifična nijansa na popisu je najpopularnijih za godinu pred nama. Iskreno, teško ju je opisati. Je li ovo boja pistacije? Svijetla, pastelno, zagasito zelena? Mint? Vodeno zelena? Ona nosi jako puno naziva, a kako se čini - za nju još uvijek ne postoji prava terminologija. S obzirom na to da je prošlog mjeseca bila pravi hit na modnim pistama svih europskih tjedana mode, u jedno smo sigurni - ovu ćemo boju viđati u proljeće/ljeto 2019., a na policama nekih naših omiljenih trgovina može se pronaći već danas!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marisa Martins (@_marisamartins_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hanna Stefansson (@hannastefansson)

Ova boja definitivno spada u zelene nijanse te zemljane tonove. Mnogi je uspoređuju s khaki nijansama te pastelno zelenom koje su bile ogroman hit u 2017. godini. Ovo je također i boja koja se trenutno puno koristi u dizajnu interijera prema tome očekujemo velik njezin uspon i u modnoj industriji u proljeće 2019. godine.

Možda vas zanima Ako je vjerovati Zari, OVO je boja jeseni 2018.! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Cilindrična kožna torba, 249 kuna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hanna Stefansson (@hannastefansson)

Ova nijansa zelene još je jedan trend koji nam se vratio iz prošlosti, točnije iz ere 90-ih, a princeza Diana i Rachel Green samo su neke od ličnosti koje smo svojedobno viđali u ovoj boji. U 2018./2019. boja dolazi pretežno na komadima ravnih silueta (čitaj: odijela u ovoj nijansi su mega trendi!). 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (349 kuna), Zara (549 kuna), Topshop (549 kuna)

Osim na odjeći, zelenu ćemo nositi i u formi modnih dodataka. Torbice i cipele u ovoj nijansi već su sada pravi hit, a očekujemo da će naše omiljene high-street trgovine preplaviti zagasito zeleni komadi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maxine Eggenberger (@maxfasheditor)

Kako god ju mi zvali, ova će nijansa zelene definitivno biti glavna sljedeće godine: mi smo spremni, a uz našu malu listu favorita biti ćeš i ti! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hanna Stefansson (@hannastefansson)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0