Moda
Ulična moda

Ova mlada mama modno se uskladila sa svojom preslatkom bebom. Svaka čast!

  • Ova mlada mama oduševila nas je svojim elegantnim, a jednostavnim stajlingom
  • Odjenula je sako kariranog uzorka u ružičastim tonovima koji je upotpunila bijelom majicom, trapericama s nekoliko detalja
  • Svoju djevojčicu obukla je u crveno bijelu vesticu, pa je dvojac, slučajno ili namjerno djelovao modno usklađeno

Da, s djecom je puno posla, a što manja, to posla više. Stoga treba cijeniti trud svake mlade mame koja se dodatno potrudi da se lijepo uredi kad izlazi iz kuće i uopće nađe vremena za to. Zato pohvaljujemo ovu nasmijanu mladu majku čija je kombinacija koliko jednostavna toliko elegantna, a sadrži i nekoliko "it" komada. Poput ovog sakoa sitnog kariranog uzorka u ružičastim tonovima. Veliki su hit ovog proljeća čemu svjedoče ne samo trgovine pune sličnih modela (i mi smo izabrali za tebe nekoliko atraktivnih) nego i brojne žene koje su ih prigrlile. 

Ova prolaznica na sebe je stavila čak pet žarkih boja - i sve izgleda odlično!

Sako je odjenula na traperice i bijelu majicu, na nogama puderasto roze mokasinke. Stajling je upotpunila dobrim modnim dodacima, bijelim Gucci remenom i isto takvom, dobrom, torbicom te sunčanim naočalama bijelih leptirastih okvira. I, naravno, osmijehom.

Ulična moda | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

A mala šminkerica u kolicima? Trogodišnjakinja (pogađamo li dobro? Četverogodišnjakinja?) ipak je možda premala za elegantni sako, ali crveno-bijela vestica pepita uzorka na kopčanje, s džepovima i velikom kragnom baš podsjeća na mamin blejzer. A tu su još i traperice i cipelice nježne ružičaste boje. Slučajno ili namjerno, ali ovaj dvojac djeluje baš modno skladno. 

Možda vas zanima Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga Rubrika Life&style Life&style

A ako ti se sviđaju ovakvi sakoi, evo ponude iz naših trgovina...

Sakoi sitno kariranog uzorka proljetni su hit | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka S lijeva na desno: Stradivarius (279,90kn); Zara (399,90kn); Stradivarius (299,90kn)

Photo: Pixsell/Owen Humphreys

Komentari 0