Moda
h&m haljina

Ova haljina iz H&M-a izgleda super luksuzno i idealna je za ljeto i jesen

  • Elegantna bluza haljina idealna je za tople dane, ali i prijelazno razdoblje
  • Batik print u morskim tonovima pruža dozu luksuza i lako se kombinira
  • Za vruće dane biraj sandale, a za jesenske kožnate čizmice

Jedan od razloga zašto su ljudi strastveni prema umjetnosti je taj što nas umjetnička djela mogu u mislima za tren odvesti na drugo mjesto. Potiču našu maštu i odjednom više nismo u svom malom dvosobnom stanu u velegradu, već bosi šetamo uz more. Čujemo krikove galebova i osjećamo topli pijesak pod nogama. Buka automobila ustupa mjesto šumu mora, miris benzina mirisu mora i borova. Na sličan način može funkcionirati i s aktualnim modnim trendovima koji nas samo tjeraju da sanjamo pri samom pogledu na neki komad.

H&M | Autor: H&M H&M hm haljina | Autor: H&M H&M

Upravo takvu haljinu donosi H&M! haljina izgleda iznimno luksuzno i bez problema se možemo zamisliti kako elegantno ispijamo koktel na morskoj obali. Haljinu u potpunosti krasi batik print u bijelim, plavim i sivim nijansama, koji tako neodoljivo podsjećaju na mreškanje mora. Elegantan kroj osigurava opušten, a u isto vrijeme elegantan izgled, koji stvara stilski kontrast upečatljivom printu haljine. Detalji poput ekstra dugih rukava, ženstvenog remena u struku i elegantnog ovratnika pružaju i pomalo ekstravagantan štih.

pletene haljine Možda vas zanima Haljine od rebrastog pletiva s razlogom su hit koji ćemo nositi i u jesen, donosimo izbor Rubrika Moda Moda

hm haljina | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Stradivarius (159,90 kn), H&M (262,90 kn), Mango (149,90 kn)

I upravo je to razlog zašto je stiliziranje ove haljine tako jednostavno u toplim, ali i hladnijim danima. Naime, ova haljina idealna je za prijelazno razdoblje prvih jesenskih kiša i pada temperature, baš kao i za ljetnu vrevu.

H&M | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: s.Oliver, Zalando (599,00 kn), H&M (262,90 kn), Zara (799,90 kn)

U kombinaciji s jednostavnim dodacima kao što su minimalističke sandale, pletene torbe i šareni nakit, idealna je za opuštene ljetne dane. Kada zahladi, sjajno se nadovezuje uz čizmice i kožnu jaknu čime u trenu dobiva pomalo rokerski look i postaje prava jesenska kombinacija. Ne pretjeruj s dodatnim bojama i ostavi haljinu u fokusu jer s ovakvim uzorcima i bojama, ona to zaista zaslužuje!

outfit Jelene Marinović Možda vas zanima Crno-bijela Mango haljina Jelene Marinović savršena je za outfit gošće na vjenčanju Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0