Moda

Ova cool torbica podsjeća nas na neke dizajnerske komade, a cijena joj je tek 20 eura

Mislimo da ne postoji takva stvar kao što je 'previše torbica u ormaru' pa se uvijek obradujemo kada pronađemo neku torbicu koja će se odlično uklopiti u naše modne kombinacije, a da pritom nije sasvim obična, odnosno u nekim basic bojama poput crne, smeđe ili bež.

Upravo takvu torbicu pronašli smo u Zari, a riječ je o svijetlo plavoj torbici koja nas jako podsjeća na jedan Diesel model, ali i na Bottega Veneta Jodie koja nam se već dugo nalazi na popisu želja, ali nam se još uvijek baš i ne uklapa u budžet. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara, lakirana torba (s 25,95 snižena na 19,99 eura)

Ova Zarina torbica mekanog je, pufastog oblika zbog čega djeluje vrlo prostrano, ali i fleksibilno pa će se, sigurni smo, lako prilagoditi svim stvarima koje u nju stavimo. Također, jako nam se sviđa i to što je hit boja ove godine, svijetlo plava, na ovoj torbici naglašena lakiranim premazom što joj daje mokri efekt i zbog toga nam je baš cool. Ova će se torba odlično slagati s brojnim casual kombinacijama, recimo s kratkim trapericama u svijetlo plavoj ili bijeloj boji te s lepršavim topićem, ali i s raznim haljinama u mini verziji. 

Osim što nam se sviđa jer je fora oblika i zanimljive boje, ova torbica bi se vrlo lako mogla naći u našoj kolekciji jer joj je cijena i inače vrlo pristupačna, a još se k tome nalazi i na sniženju pa sada iznosi 19,99 eura. To je drastično povoljnije od vrlo slične, Diesel torbice od trapera na koju nas prilično podsjeća, a čija cijena iznosi 550 eura te od Bottega Venetta Jodie modela koji je, sigurni smo, također bio inspiracija za nastanak ove torbe, a njegova cijena iznosi 2400 eura. 

 | Autor: Foto: Farfetch/Diesel, traper torba (550 eura)  | Autor: Foto: Bottega Veneta, Mini Jodie torbica (2400 eura)

Photo: zara

Komentari 0