Moda
Ljetni komadi odjeće za jesen

Ova 4 ljetna komada još ne spremamo u ormar, nosit ćemo ih do duboko u jesen

  • S dolaskom novog godišnjeg u našem ormaru nastaje rotacija: ljetne stvari idu na vrh, a spuštamo džempere
  • Ipak, ne treba baš sve ljetno staviti daleko od dohvata ruke, još će nam trebati bez obzira na temperature
  • Na primjer, ova četiri ljetna komada odjeće također su prikladna te trendy i ujesen 

Bliži nam se jesen, a s njom dolaze i niže temperature. Ali, to ne znači da moraš odmah spakirati i pospremiti u ormar svu svoju omiljenu ljetnu odjeću. Postoje odjevni predmeti koji su također idealni za jesen - ako ih pametno iskombiniraš. Otkrit ćemo ti 4 ljetna komada odjeće koje lako možeš nositi na jesen.

Midi suknje

Midi suknje pravi su svestrani komad i nalaze se u gotovo svakom ormaru, bez obzira na godišnje doba. Laskaju figuri, nevjerojatno su svestrane i uvijek zrače nekom elegancijom. Dok ljeti svoje midi suknje kombiniramo s laganim topom ili bluzom, u jesen uz njih možemo savršeno stilizirati džemper, ma kako lagane bile. Što se tiče cipela, možeš odabrati i gležnjače i visoke čizme, tako da u tren oka imaš outfit spreman za jesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia | Peexo (@peexo)

Oversized košulje

Košulje su bezvremenske, mogu se kombinirati na razne načine i uvijek izgledaju moderno. Ovo ljeto posebno su nam bili dragi predimenzionirani modeli jer su jako prozračni. Jednostavno nosi svoju oversized košulju ispod elegantnog pletenog prsluka ili dugog džempera. Ovaj slojeviti izgled grijat će te, a izgledat ćeš super trendy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

Možda vas zanima Adidas obožavamo, to je jasno. No zašto stati na tenisicama? Ovaj adidas baloner je genijalan Rubrika Moda Moda

Kratke hlače

Kratke hlače u jesen? Apsolutno! Svoje voljene ljetne kratke hlače ne moraš odmah poslati na zimski san. Ako ih nosiš uz neprozirne tajice, ujesen također možeš pokazati noge, a pritom će ti biti toplo. Dodaj još udoban džemper, čizme i kaput i dobit ćeš savršenu jesensku kombinaciju.

Maksi haljine

Maksi haljine hit su svakog ljeta jer su istovremeno prozračne, udobne i elegantne. Jednostavno kombiniraj svoju maksi haljinu s cool kožnom jaknom ili ležernom traper jaknom kako bi stvorila jesenski look. Ako temperature nastave padati, ispod možeš obući tajice kako ti ne bilo hladno. Gležnjače ili čizme savršeno pristaju i upotpunjuju outfit.

Možda vas zanima H&M jakna izgleda kao pravi dizajnerski komad, a košta samo 34,99 eura! Nije ni čudo da ju svi žele Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @carmushka

Komentari 0