Moda
Donna Lugonja Petković

Outfit u sivim nijansama na novu je razinu podigla (trenutačno snižena!) Marellina torbica

  • Crvena je jedna od najpopularnijih boja ove sezone, a najlakše ju možda u outfit možemo uklopiti nekim od modnih dodataka
  • Influencerica Donna Lugonja Petković odučila se za Marellin model torbe za svoj crveni naglasak
  • Predivan model od lakirane kože trenutno je dostupan po sniženoj cijeni, a mi smo izdvojile još nekoliko sličnih silueta sa sniženja!

Crvena u svim nijansama najpoželjnija je boja sezone, a u kolekcijama modnih brendova korištena je kao glavna boja u modelima kaputa, haljina i hlača, ali i cipela i torbi te drugih modnih dodataka.

Mikro trend koji je osvojio influencerice krajem prošle godine bile su i efektne najlonke u vibrantnoj crvenoj nijansi, no možda najlakši način na koji ovu upečatljivu boju možemo uklopiti u svoje outfite je kroz manji ili veći model torbice!

Za ovu varijantu odlučila se i Donna Lugonja Petković, koja je modnu kombinaciju u neutralnim bojama podigla prekrasnim modelom crvene torbice od lakirane kože iz kolekcija brenda Marella, koji je trenutno i snižen te dostupan po cijeni od 111 eura.

Donna je svoju crvenu torbicu zaobljenog oblika i s naborima nosila u ruci, no torbica ima i dodatak crvenog remena, što omogućuje i nošenje ramenu!

Marella torba | Autor: Marella Marella Foto: Marella, torba od lakirane kože (sad 111,00 eura)

Crvenu Marella torbicu Donna je kombinirala uz tamnosive hlače širokih nogavica iz Zare, debeli pleteni džemper u nešto svjetlijoj sivoj nijansi s povišenim ovratnikom iz H&M-a te krem teksturirani blazer iz concept dućana mi STORE.

Donosimo još nekoliko modela crvenih torbi u raznim nijansama sličnih silueta kao i Marellina koju nosi Donna, koje su također na sniženju!

crvene torbe na sniženju | Autor: Karla Karla Foto: karla.hr, Twinset torbica (sad 113,00 eura) crvene torbe na sniženju | Autor: Karla Karla Foto: karla.hr, Coccinelle Soft-Wear torbica (sad 199,00 eura) crvene torbe na sniženju | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Lauren Ralph Lauren, Kassie ručna torba (sad 245,95 eura) crvene torbe na sniženju | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Pepe Jeans hobo torba (sad 53,94 eura) crvene torbe na sniženju | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, torbica sa zakovicama (sad 19,99 eura) crvene torbe na sniženju | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Patrizia Pepe ručna torba (sad 147,95 eura)

crvena haljina Možda vas zanima Zbogom mala crna haljino, stigla je mala crvena haljina - izdvajamo 12 odličnih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @donna.bombonna

Komentari 0