Moda

Otplešite sa stilom u 2022. godinu - pronašle smo savršene modele potpetica!

  • Tražiš savršene potpetice za najluđu noć u godini? 
  • Pronašle smo svečane modele za svaki outfit!
  • Crvene, zelene ili klasične crne - donosimo ti prijedloge u kojima ćeš otplesati u novo poglavlje svoga života!

Sad je pravo vrijeme da kreneš s pripremama za najluđu, posljednju noć u godini! A znamo da posebne noći vežemo i uz posebne outfite koji su nezamislivi bez savršenih potpetica.

A ima li što bolje nego otplesati u novo poglavlje života u bajkovitim cipelicama? Zato smo pronašle idealne modele za posebnu noć.

Cipele zaokružuju svaku odjevnu kombinaciju i ako tražiš ključni detalj za svoj novogodišnji outfit - otkrile smo svečane modele u trgovinama Högl!

 | Autor: Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion

A kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene crvene cipele koje je kombinirala uz tri  svečane kombinacije.

 | Autor: Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion

Ovi modeli pomno prate trendove, a naglašavaju ženstvenost i eleganciju. Osim toga, kao što vidimo, moguće ih je nositi u raznim kombinacijama, a uvijek izgledaju predivno!

 | Autor: Högl Högl S lijeva na desno: SHILA pink (1199 kn); MARILYN green (1499 kn); MARILYN red (1499 kn)

Osim raskošnih crvenih, nama su za oko zapele i upečatljiva ružičasta i predivna tamnozelena, koja, baš kao i one koje je odabrala Barbara, na vrhu ponosno pokazuju raskošne i svjetlucave kristale. Ove cipelice izrađene su od kože, nježnog velura ili zamamnog baršuna. Osim ovih modela u boji, oduševili su nas i klasični crni primjerci.

 | Autor: Högl Högl S lijeva na desno: VICTORY (1099 kn), SHILA (1199 kn), MARILYN black (1499 kn)

Osim njih, u baršunastoj verziji, koje doista možemo zamisliti u najrazličitijim odjevnim kombinacijama, u ponudi su i modeli od kože. Uz neutralnu crnu, tu je i model u sedefastobijeloj nijansi

 | Autor: Högl Högl S lijeva na desno: BOULEVARD (1099 kn), BOULEVARD white (1099 kn), ANGELINA (1199 kn)

Potpetice nikad ne odlaze iz fokusa, a ove sezone poseban je naglasak na damskim i profinjenim modelima kojima nas je ova kolekcija oduševila. Bez obzira odabereš li one s potpeticama od četiri, šest ili devet centimetara, Högl garantira udobnost. Sve to kako bi veselo otplesala u novu godinu!

Photo: Zvonimir Ferina i Högl Shoe Fashion

Komentari 0