Moda

Otkrili smo recept za savršen spoj – najljepše cipele i torbice za sva vaša valentinovska raspoloženja

Imate li planove za Valentinovo? Nadamo se da vaši planovi podrazumijevaju da ćete blagdan zaljubljenih provesti u ugodnom društvu drage osobe, pa ako se već ne radi o boljoj polovici, neka to budu prijatelji, obitelj, ili druge drage osobe. Kako se god odlučite provesti ovaj dan, inspiraciju za izlazak možda vam pruže upravo neke od romantičnih kombinacija koje su preplavile police modnih trgovina. Za vas smo izdvojili neke od torbica i cipela koje su nam se posebno svidjele i inspiriraju ne samo naše outfite, već i način na koji želimo provesti Valentinovo! Najljepše modne dodatke i ovog smo puta pronašli u Deichmannu koji predstavlja savršenu shopping destinaciju kada se, osim nove obuće, odlučite i na kupovinu pripadajuće torbice. 

Neodoljivo nježna kombinacija

Ah, imali išta romantičnije od nježne kombinacije bijele i ružičaste. Potpuno bijelu kombinaciju navikli smo gledati ljeti, ali u ovoj zimskoj varijanti potpuno nas je osvojila. Bijeli kaput, hlače i dolčevita pružit će dovoljno topline, a štikle u nekoj od nježnih nijansi ružičaste snažnu dozu prigodne romantike. Ako vam se ideja visokih potpetica i šetnje ne uklapa u planove, za vas smo u Deichmannu izdvojili predivne cipelice ružičaste nijanse i optimalne visine potpetice. Nježnu kombinaciju zaokružili smo odabirom profinjene damske torbice s blistavim dodatkom. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Elegancija u crnom

Jeste li već rezervirali stol za dvoje u svom omiljenom restoranu? Brojni parovi ovaj dan obilježavaju odlaskom na profinjenu večeru, što je idealna prilika da iz ormara izvučete svoju najelegantniju haljinu i modne dodatke. S malom crnom haljinom nikada nećete pogriješiti, kao niti odaberete li elegantne crne salonke s dodatkom blistave mašne iz Deichmanna. Popularni model u Deichmannu smo pronašli po najprimamljivijim cijenama, a pogotovo nam se sviđa što na jednom mjestu možete odabrati i pripadajuću torbicu neodoljivog srebrenog sjaja. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Opušteno i spremno za šetnju

Ako se vaša vizija idealnog spoja za Valentinovo kreće više u smjeru opuštenog izlaska, šetnje ili odlaska u kino, u Deichmannu vas čeka velik izbor ravne obuće u kojoj će vam u svakoj od ovih varijanti biti toplo i ugodno. Za opušteno izdanje, umjesto torbice posegnite za praktičnim, ali i neizmjerno elegantnim crnim ruksakom. Skechers ruksak koji smo pronašli u Deichmannu zapravo je savršena alternativa za dame koje žele osloboditi ruke – što može biti pogotovo zgodno ako šetnju planirate provesti držeći se za ruku s voljenom osobom. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kako god izgledali vaši planovi za Valentinovo, na policama Deichmann trgovina pronaći ćete salonke i čizme te pripadajuće torbice i ruksake kako bi na spoju ili u izlasku zablistali kao što zaslužujete. Provedite Valentinovo u najudobnijim i najkvalitetnijim cipelicama iz Deichmanna! Ponudu istražite na službenoj web stranici.

Photo: Deichmann