Moda

Otkrili smo it mjesto gdje se pleše i u tenisicama!

Proveli smo večer u zagrebačkom Swankyju gdje smo se družili s pet mladih zanimljivih cura koje su nam otkrile kako se najbolje zabavljaju i koji styling za to preferiraju

SABINA SEFERAGIĆ:
Volim izlaziti u Swanky. U centru grada je, a nije usred gužve. I mjuza je super, totalno ono što volim i što mi paše – možeš plesati, možeš sjediti i pričati… A volim i što je opušteno pa mogu doći u svojim Reebok tenisicama, biti opuštena i neopterećena izgledom. 

 | Autor:

TARIN BECK:
Sviđa mi se opuštenost Swankyja. Posebno mi se sviđa što ovdje mogu upoznati razne ljude iz raznih dijelova svijeta – ne znam ni pobrojati koliko sam ljudi ovdje upoznala! A moje društvo voli upravo ovakva opuštena mjesta, volimo ovdje doći i popiti kavu ili ostati do kasno navečer. 

 | Autor:

MAGDALENA VINCETIĆ:
A ja najviše volim što mogu plesati, plesati i plesati dok mi noge ne otpadnu! Srećom, obično dođem u svojim Reebok tenisicama pa je plesanje ugodno, umjesto da se, kao ove moje šminkerice prijateljice, patim u visokim petama! A kako se inače bavim plesom, onda mi je ovo super mjesto da isprobam plesne pokrete.

 | Autor:

IVANA VINCETIĆ:
Ja obožavam isprobavati koktele i nova pića. Totalno uživam u tome: konobari uvijek nekako pogode moj ukus. I volim istraživati, volim što mogu isprobavati nova pića i zabavljati se s društvom. A ako padne pokoji selfie… neka svi vide kako nam je dobro!

 | Autor:

MARIJANA ČARAPOVIĆ:
Mene najviše veseli društvo mojih prijateljica. Kad tjedan bude težak i naporan, kao što na primjer sutra moram polagati kolokvij koji mi je težak, onda nema ničeg boljeg od opuštanja na ugodnom i fora mjestu kao što je Swanky. A volim što mogu doći svakakva, i super sređena i potpuno opuštena: ovdje svaki stil prolazi! Ja najčešće biram casual izdanje u svojim omiljenim Reebokicama

 | Autor:

Pogledaj u videu kako cure plešu u tenisicama:

 

Photo: None

Komentari 0