Moda

Otkrij ljepotu zime i sudjeluj u fotonatječaju #winterspiration uz Answear.hr

Početak godine Answear je iskoristio za najavu velikog međunarodnog foto natječaja koji će, među ostalim, obuhvatiti i hrvatsko tržište.

U sklopu natječaja, koji traje od 13.01. do 15.02.2022., Answear poziva korisnike da na svojim Instagram profilima podijele fotografije ili video na kojima prikazuju svoju zimsku inspiraciju, a glavna nagrada iznosi 5.000 kuna.

Prijavljene fotografije i video zapise ocjenjivat će stručni žiri među kojima su: Mija Dropuljić novinarka i vlasnica portala Under Dreamskies,  Matko Buntić, design team lead u agenciji 404 te Marko Gregurić, kreativni poduzetnik i vlasnik STAV studija. Lista žirija i detaljnije informacije dostupni su na linku

 | Autor: Answear Answear

“Answear, koji je svojim dolaskom u Hrvatsku ostvario sjajne rezultate, na ovaj način želi  zahvaliti svojim korisnicima te im uljepšati početak nove godine. Zimsko je razdoblje zaista velika inspiracija velikom broju ljudi što možemo svakodnevno vidjeti i na našim Instagram profilima. Drago nam je da možemo dijeliti inspiraciju, a one najkreativnije i nagraditi”, izjavila je Sandra Gašparić, country manager Answeara za Hrvatsku. 

Početak godine kod mnogih je pravo vrijeme za otkrivanje novih hobija, ostvarivanje novih snova i planiranje sljedećih avantura. Tečaj pletenja, večer društvenih igara s prijateljima ili sanjkanje niz brdo – ideja je mnogo. 

Svi sudionici natječaja u Instagram postovima trebaju označiti @answear_hr Instagram profil te dodatni  #winterspirationhr, a ostali detalji natječaja dostupni su na linku

Photo: Answear