Moda 24. svibnja 2012.

Dobitnica: Osvojite vikend za dvoje na prekrasnom Visu!

Budi.IN vam daruje vikend na Visu u Villa Nonni od 8. do 10. lipnja.

Dobitnica vikenda na otoku Visu je:

Josipa Štivičić, xenia64
Komentar:

Iako je od tada prošlo gotovo trideset godina još živo pamtim ljetovanja na otoku Prviću kod Šibenika. Nemam samo jedno najbolje ljetovanje nego njih pet koliko godina sam provela na astronomskom kampu na Prviću.
Mi srednjoškolci, a predavači sve mladi suradnici zagrebačke Zvjezdarnice. I nekoliko ozbiljnih fizičara da nas drže na oku. Ujutro predavanja, poslijepodne kupanje, kartanje na plaži. Navečer prvo promatranje neba, onda ples ili samo pjesma uz gitaru negdje na plaži. Najbolje od svega događalo se poslije ponoći. Onda bi uzeli vreće za spavanje i otišli na drugu stranu otoka gdje nema uličnog svijetla. Ležali bi u mrklom mraku i "lovili" meteore.Nije nas bilo strah ni zmija, paukova, komaraca .Dovoljna je bila samo jedna topla ruka i šapat u mraku.
Tamo na Prviću upoznala sam prvu ljubav, oplakala prvi rastanak i postala žena.

Čestitamo sretnoj dobitnici koja će o preuzimanju nagrade biti obaviještena e-mailom.

Villa Nonna datira iz 17. stoljeća

Villa Nonna se nalazi u povijesnoj jezgri Komiže, građena od najkvalitetnijeg klesanog bračkog kamena. Stara je oko 400 godina i kroz svoju povijest je doživjela dvije nadogradnje i renovacije od kojih je potonja izvedena 2003. godine. Od prije dvadesetak godina, u prizemlju Ville nalazila se konoba “Nona”, jedna od prvih konoba u Komiži, otvorenog tipa, s roštiljem i kominom na kojem su gosti konobe sami mogli peći ribu. Upravo ta konoba Komižanima je sinonim za našu kuću, odatle i njezino sadašnje ime "VILLA NONNA". Premda Villa Nonna odiše duhom starih vremena, opremljena je najsuvremenijom opremom!

Koncertna promocija novog albuma Luke Nižetića „Kad zasvira...“ održat će se na otoku Visu 09. lipnja, gdje će uz Lukin koncertni nastup biti ponuđeni i domaći deliciji Viških seoskih domaćinstava, konoba, te posebno pripremljenog jelovnika od strane srednje ugostiteljske škole. Uz Luku cijelo događanje svojim nastupom pojačat će i domaće klape, te lokalna limena glazba. U svakom slučaju kako i priliči Luki, a  i otoku Visu, ova promocija će biti totalno drugačija od ostalih!

 | Autor:

Album je u prodaji od 04.06.a ponudit će12 skladbi uključujući već dokazane hit naslove „Kad zasvira orkestar“, „Tamo gdje me srce vuče“ i aktualni „Jugo“. Prema Lukinim riječima ovaj album je najbliži njegovom senzibilitetu, prožet dojmljivim baladama, te urnebesnim plesnim songovima.

Komentari 0