Moda 01. ožujka 2013.

Dobitnici: Osvojite ulaznice za film "Zabranjena ljubav"!

Budi.IN i Blitz-CineStar poklanjaju 5x2 ulaznice za 3D projekciju filma „Zabranjena ljubav“!

Sretni dobitnici:

  • sailormn3, Antonija Capan
  • maja22, Maja Sertić
  • glumica127, Zrinka Majstorović
  • MiMi, Alma Šarić
  • AnaBo, Ana Božić

Čestitamo sretnim dobitnicima! Nagrade možete preuzeti u odabranom kinu uz predočenje osobne iskaznice u roku od dva tjedna. Svoja mjesta možete rezervirati na stranici Blitz Cinestara.

 | Autor: Dva svijeta, jedna ljubav

“Na početku vremena, iz kaosa je nastao jedan od najvećih misterija u svemiru. Vidite, ja dolazim iz tog nevjerojatnog i jedinstvenog mjesta. Naš Sunčev sustav je jedinstven jer ima dvostruku gravitaciju. Dva planeta blizanca se vrte oko istog sunca, ali svaki od njih ima suprotnu gravitaciju. U našem se svijetu može pasti gore, i ustati prema dolje…”

Samo, donji je planet postao otužan, zagađen i uništen, težak za život, a gornji je uređen i predivan. On dolazi s prvog planeta, a ona pogađate, živi gore. Kako je uopće moguće biti zajedno, a ne uništiti čak i sebe same, provjerite u multipleksima CineStar.

 | Autor: Fantastična ideja o dva svijeta koja stoje jedan nasuprot drugoga, izvrsnim je efektima provedena u stvarnost. Vizualna rješenja su doslovno zapanjujuća, pogotovo u 3D verziji filma (ekskluzivno u multipleksima CineStar). Cijela ta scenografija i efekti ipak služe samo jednom cilju—prikazati pravu ljubavnu priču, poput bajke. Jer otkad su se Adam i Eden zaljubili kao tinejdžeri, protiv njihove veze stoji sve, čak i astronomija. Različitih su socijalnih statusa, političkih sistema koji ih razdvajaju i ono najčudnije, različitih planeta. Njihovu ionako gotovo nemoguću vezu prekidaju agenti koji zabranjuju kontakte između dva svijeta, pri čemu Eden doživi tragičan pad. Adam je mislio da nije preživjela, ali nakon deset dugih godina ugleda je na TV ekranu. Njegova izgubljena ljubav je živa i sada ga ništa neće spriječiti da dođe do nje, pa čak ni osnovni zakoni fizike!

Komentari 0