Moda

Osvojite srebrne i zlatne Argentum narukvice!

Cjelokupan asortiman nakita na velikom ljetnom sniženju može se kupiti po 50% nižim cijenama dok su satovi sniženi za 40%! Hit ljeta 2016. je srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatne boje, provjerite što Vam Argentum nudi i sudjelujte u nagradnom natječaju

Poznato je da je nakit odraz karaktera žene te pokazatelj njezinog modnog ukusa i samopouzdanja, a ovog je ljeta apsolutni hit srebrni nakit sa žutom pozlatom –  koji je sada zajedno sa cjelokupnim asortimanom nakita od srebra i čelika u srebrnarnicama ARGENTUM snižen za čak 50%.  Osim toga, cijene satova renomiranih svjetski brandova snižene su za 40 posto, a obzirom da će srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi u zlatnoj boji svakoj ženi pružiti osjećaj elegancije i luksuza te su idealni modni dodaci za ljeto 2016.

 | Autor: argentum argentum

Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno. Isto tako, nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatnog sjaja izvrsno izgledaju na preplanuloj koži, savršeno se slažu sa svim bojama ljetne odjeće, a svaku odjevnu kombinaciju upotpunjuju tako da svaka žena izgleda lijepo, odvažno i luksuzno. 

Iskoristite sjajan popust od 50% na srebrni nakit, 40% na satove i 25% na zlato, u ARGENTUM srebrnarnicama - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

 | Autor: argentum argentum

Ovog ljeta uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno i pobrinite se da uvijek znate koliko je sati! Donosimo vam pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz srebrnarnica ARGENTUM-a.

A 4 najsretnije čitateljice nagrađujemo s jednom narukvicom. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac na linku i odgovoriti na pitanja, a najkreativnije odgovore stručni žiri Argentuma i Budi.IN-a nagrađuje narukvicom prema vlastitom izboru.

Nagradni natječaj traje od 2.8. do 16.8. Sretno!

Photo: argentum

Komentari 0