Moda

Dobitnici: Osvojite preparat za sjajnu kosu!

Sjajna kosa plijeni pozornost i šlag je na kraju svake dobre frizure. Portal Budi.IN i Schwarzkopf Professional poklanjaju Osis+ Blow&Go Smooth preparat koji pruža sjaj vašoj kosi.

Dobitnici nagrade su: 

  • Kata Brkić, kata_88
  • Anita Tuskan, Anitta
  • Anamarija Krznarić, manny

Čestitamo! O načinu preuzimanja nagrada sretni dobitnici bit će obaviješteni putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije

 | Autor: Schwarzkopf Professional predstavlja Osis+ Blow&Go

Imate važan poslovni sastanak popodne ili uzbudljivu proslavu navečer – no vaša je frizura izgubila svoju podatnost i oblik, a nemate dovoljno vremena da je lijepo isfenirate?  Evo odgovora: Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go sada vam nudi prvi 2u1 sprej za sušenje kose koji krati vrijeme sušenja dajući vašoj kosi zavodljiv volumen i luksuznu zaglađenost. 

Osis+ Blow & Go Smooth sušenjem čini kosu sjajnom i zaglađenom – za savršen sjaj, glatki izgled ili za luksuzne mekane valove u kosi. Inovativna formula osigurava dugoročnu zaglađenost i nevjerojatan sjaj površine kose kao i savršenu kontrolu frizza i stylinga. Jednostavno nanesite na vlažnu kosu, posušite i stilizirajte po želji.    
200 ml, 121.30 kn

Kako pravilno osušiti kosu i imati sjajnu frizuru, provjerite u video prilogu.

Photo: Thinkstock

Komentari 0