Moda 07. ožujka 2014.

Dobitnici: Osvojite poklon karticu Arena Centra u iznosu od 1000 kn

Thinkstock.

Kažu da mamini savjeti zlata vrijede i da su njene ruke najsigurnije utočište! Povodom Dana žena portal Budi.In u suradnji sa Arena Centrom vodi tebe i tvoju majku u zajednički shopping u Arena Centru!

3x1 poklon karticu Arena Centra u iznosu od 1000 kn osvojili su:

  • Dajana Šimunović
  • Kosjenka Capuder
  • Ana Rastija

Čestitamo sretnim dobitnicima! O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila koji su ostavili kod registracije.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

O Arena Centru

Najmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije u regiji smjestio se uz Arenu Zagreb na jugozapadnom ulazu u hrvatsku metropolu i donosi mnoštvo noviteta kojima osvježava kompletnu ponudu grada. Na 175.000 m2 očekuje vas 10 velikih, preko 200 srednjih i manjih trgovina . Uz mnoštvo novih brandova, od kojih su mnogi prvi put na hrvatskom tržištu, tu je i bogata gastronomska ponuda za sve gurmane te zabavni sadržaji. Sve što je potrebno za jedan nezaboravn provod kakav mogu napraviti samo majka i kćer u zajedničkom shoppingu. Neizostavni multipleks Cinestar, luksuzne Gold Class by American Express kino dvorane,  prvo IMAX kino u regiji, novi 4DX Samsung format te skybowling - najmodernija kuglana u ovom dijelu Europe, čine Arena Centar pravom oazom zabave. Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza – tramvajem, autobusom, vlakom, i, naravno, autom za čiji parking ne morate brinuti jer Arena Centar ima čak 3.000 parkirališnih mjesta.

Fill out my online form.

Komentari 0