Moda 10. srpnja 2013.

Dobitnici: Osvojite novi hit roman za plažu!

Thinkstock.

Opuštanje i uživanje na plaži tijekom ljetnog godišnjeg odmora nezamislivo je bez dobre knjige. Budi.IN i izdavačka kuća Profil zabavit će pet sretnih čitatelja s novim hitom spisateljice Cecelije Ahern.

Dobitnice knjige Cecelie Ahern 'Kao nikad u životu' su:

  • petluk, Jelena Lukić

  • dijanaturk, Dijana Turk

  • kristinchi, Kristina Terzić

  • ivona35, Ivona Betlach

  • kljuc, Marija Zadro

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem email adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

Cecelia Ahern: Kao nikad u životu

 | Autor: Novi roman autorice senzacionalnog bestselera P.S. VOLIM TE vedro je, veselo, čarobno, duhovito i toplo štivo, idealno za opuštanja i ljeto koje je pred nama.  Izgubite se još jednom u čarobnom svijetu Cecelije Ahern i ponesite je na plažu!
Jeste li od onih koji uzimaju vlastiti život zdravo za gotovo? Lucy to radi. Zabavljena je drugim stvarima: životima svojih prijatelja, poslom, svojom starom mačkom i sličnim. Zaglavila se u obvezama obmanjujući sve oko sebe da je sretna. Samo ona zna istinu – njezin je život poput starca u trulom odijelu. Vrijeme je ipak za otvaranje očiju i Lucy se sprema na sastanak s vlastitim životom. A njezin je život uporan u tome da su promjene nužne i ne pušta Lucy na miru...

Iz medija:

'Mašta i šarmantan stil čine i ovaj roman dobitnim... prava poslastica.'
Independent on Sunday

'Jedna od najboljih knjiga Cecelije Ahern: duhovita, dirljiva i s porukom.'
Daily Express

O autorici:

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Navršivši dvadeset prvu godinu, napisala je prvi roman P.S. volim te, koji je vrlo brzo postao svjetski bestseler, a uspješno je prenesen i na filmsko platno s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Slijedili su romani Na kraju duge, Da me barem možeš vidjeti, Hvala ti na uspomenama, Dar, Knjiga sutrašnjice i Mjesto zvano Ovdje, koji su svi osvojili vrhove književnih ljestvica, a prevedeni su i na hrvatski u Profilovu izdanju. Cecelia Ahern živi u Dublinu.

Komentari 0