Moda 14. srpnja 2014.

Dobitnici: Osvojite karte za SuperUho festival i SuperUho kamp!

1/7

Festivalska sezona na hrvatskoj obali već je otvorena, a u razvikane party destinacije pristiže sve više ljubitelja glazbe i festivalskih provoda. Ipak, jedan se koncept istaknuo po svojim osnovnim karakteristikama: usmjerenosti na rock glazbu, pretežno domaćoj publici i intimnom ozračju ograničenom na maksimalno 3000 posjetitelja. Naravno, govorimo o SuperUho festivalu, koji je u organizaciji starijeg brata Žednog uha najavljen za početak kolovoza u Šibeniku. Budi.IN je u suradnji s Iskonom pripremio dva paketa koji uključuju festivalske ulaznice i karte za festivalski kamp za dobitnike i pratnju po njihovom izboru.

2x2 paketa koji uključuju festivalske ulaznice i karte za festivalski kamp za dobitnike i pratnju po njihovom izboru osvojili su:

  • Milan33, Milan Domagoj Vukšić
  • cvijeta, Matea Đaković

 | Autor:

Čestitamo sretnim dobitnicima! O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije!

 | Autor:

O SuperUho festivalu

Lokacija održavanja festivala su plaža Banj i pristanište TEF, na kojem će se u tri dana trajanja (3.8. – 5.8.) održati koncerti aktualnih međunarodnih glazbenika. Prije svega, tu su Hrvatima omiljeni The National, zatim Black Lips, Tuxedomoon, Chelsea Wolfe, Earth, Fuck Buttonsi, Howe Gelb Triage, Rose Windows i drugi. Festival je jednaku pažnju posvetio i domaćim glazbenim snagama, od kojih su najavljeni Repetitor, Ti, Antenat, Kandžija & Gole Žene, Punčke, ABOP... Organizatori su tik uz festivalsku lokaciju uredili i kamp koji može primiti 500 ljudi, dok će generalni sponzor Iskon urediti plažu Banj kako bi se festivalsko ozračje održalo i tijekom dana, uz brojne glazbene i sportske sadržaje među kojima se ističu besplatna škola windsurfinga, DJ pozornica s izvođačima koji će goste voditi kroz obilje glazbenih žanrova i turniri u košarci te odbojci na pijesku za goste festivala.

 | Autor:

Cijena festivalskih ulaznica za prvo izdanje festivala SuperUho inače iznosi 290 kuna i vrijedit će do početka festivala; prvog dana festivala cijena festivalske ulaznice iznosit će 320 kuna. Cijena dnevnih ulaznica iznose 220 kuna – za prvi festivalski dan te 190 kuna za drugi i treći festivalski dan. Cijena smještaja u kampu iznosi 150 kuna za sva tri festivalska dana. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: u Zagrebu u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) te u Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2, Šibenik). Ulaznice je moguće kupiti i online preko servisa Dirty old shop (http://www.dirtyoldempire.com/shop/) Početak prodaje dnevnih festivalskih ulaznica je od ponedjeljka, 14. srpnja na spomenutim prodajnim mjestima.   

Komentari 0