Moda

Dobitnici: Osvoji ulaznice za Portanova Fashion Incubator

U subotu, 15. studenog u Osijeku će se održati 14. po redu finale Portanova Fashion Incubatora, najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere. Fashion Incubator i Budi.IN te nagrađuju s ulaznicama za ovaj odličan modni event!

Dobitnici 3 x 2 ulaznice za Portanova Fashion Incubator su:

  • kajafash, Katica Horvat
  • jadra31, Jadranka Aščić 
  • martap, Marta Pušić 

 | Autor:

Čestitamo sretnim dobitnicama! O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije

O Portanova Fashion Incubatoru

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne umjetnike, će 15. studenog 2014. u trgovačkom centru Portanova u Osijeku obilježiti 10. godinu uspješnog rada koju najavljuju kampanjom EXHIBITION. EXHIBITION kao izložba i kao ekshibicionizam, moda kao EXHIBITION – nova kampanja Portanova Fashion Incubatora homage je osječkoj street art sceni i lucidan komentar modne sadašnjice. EXHIBITION savršeno točno sažima mjesto koje fashion ima u ovom radikalnom vremenu. Pokazati (se) opsesija je današnjeg društva, a moda i umjetnost bezbrižno se premještaju iz galerije na pločnik. Modu doista razumijemo kao art, a često je koristimo ne da bismo tijelo prekrili, već upravo suprotno, da bismo ga otkrili i izložili.

Photo: None

Komentari 0