Moda

Lijepa svilena marama uistinu ima nevjerovatnu moć transformacije svakog stajlinga

  • Svila je oduvijek bila simbol luksuza, a svilene marame omiljeni i vrlo skupocjeni modni dodatak žena sa stilom
  • Holivudske dive poput Audrey Hepburn i princeze Luciane Pignatelli rado su omatale svilenu maramu oko glave za šetnju gradom, vožnju u kabrioletu ili tijekom uživanja na nekom od luksuznih skijališta
  • Lijepa svilena marama uistinu ima nevjerovatnu moć transformacije svakog stajlinga - iz beživotnog u profinjen, glamurozan i zanimljiv. I zato ti u suradnji s brendom FREYWILLE darujemo prekrasnu svilenu maramu inspiriranu djelima Alphonsea M. Mucha

Zbog iznimnih svojstava, kvalitete, fleksibilnosti  i prozračnosti, svila je poznata kao kraljica luksuznih vlakana. Uz lijep izgled, plemeniti sjaj, šuškavi pad i potrebnu čvrstoću, svilena vlakna omogućuju i odličnu termofiziološku zaštitu. Zato će te nježni zagrljaj svilene marame odlično grijati i u najhladnijim zimskim danima. Pritom se ne moraš odreći udobnosti niti elegancije, već naprotiv, uz malo kreativnosti i upečatljivu svilenu maramu živopisnog kolorita, osvježit ćeš i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Za one koji biraju vrhunsku kvalitetu i ekskluzivan dizajn, pravo nadahnuće su FREYWILLE marame izrađene od stopostotne talijanske svile te ručno opšivenih i rolanih rubova. Poetični motivi i nezaboravan kolorit FREYWILLE svilenih marama, ekstenzija su slavnih FREYWILLE kolekcija nakita posvećenih velikanima slikarstva pa tako uz njih možeš uživati uz najljepša remek-djela Van Gogha, Hundertwassera, Klimta, Moneta i Muche.

 | Autor: FREYWILLE FREYWILLE

FREYWILLE svilene marame sinonim su diskretnog luksuza te pravo nadahnuće kada je u pitanju originalan dizajn i autentičan, umjetnički kolorit. Danas u sklopu miss7 darivanja povodom Dana žena u suradnji s brendom FREYWILLE jednoj čitateljici poklanjamo malu maramu Gavroche Poésie d'amour iz kolekcije Hommage a Alphonse Mucha.

Ova prekrasna svilena marama je moderna reinterpretacija secesijske manire u kojoj se dinamične, valovite linije sinkopiranog ritma, dekorativnost i asimetričnost pretvaraju u suptilne, ljubavne stihove nježnih smaragdnih i ružičastih tonova. Austrijski umjetnici nadahnuće za ovaj dizajn nalaze u fascinantnim Muchinim crtežima žena na cvjetnoj pozadini, tzv. femmes fleur, čija lica uokviruje bujna kosa ukrašena bogatim ornamentima i paunovim perjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miss7 (@miss7.hr)

Voljela bi ovu maramu uvrstiti u svoju kolekciju? Sve što trebaš napraviti da bi ušla u bubanj za izvlačenje ove vrijedne nagrade je posjetiti miss7profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @freywille, lajkati fotku FREYWILLE marame te u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja! Tako je lako!

Igramo se do ponedjeljka, 6. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Ante Odak