Moda

Osvoji FRAMES kompletne dioptrijske naočale po izboru s individualnom dioptrijom!

Ako još ne znate za “framesice” – omiljeni digitalni brend pristupačnih dioptrijskih naočala – vjerojatno i dalje imate samo jedan par naočala koji ste kupili po velikoj cijeni.

Dioptrijske naočale su jednostavan i zabavan način za podignuti vaš outfit – FRAMES, disruptivni brend dioptrijskih naočala, to potpuno razumije. FRAMES, od svog osnutka, pomiče granice stavova o tome kako vrhunski dizajn i visoka kvaliteta uvijek dolaze s visokom cijenom. Ruši tradicionalnu percepciju naočala kao luksuznog modnog dodatka i potvrđuje da moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti cjenovno pristupačne.

 | Autor: FRAMES FRAMES

Angus, sada na 20 % popusta po cijeni od 63,20 EUR, naočalne leće uključene

 | Autor: FRAMES FRAMES

Thea, sada na 20 % popusta po cijeni od 71,20 EUR, naočalne leće uključene

FRAMES nije samo brend naočala; to je lifestyle. Svaki par ima svoju priču, a nositelji su dio globalne zajednice koja cijeni jednostavnost, kvalitetu i, naravno pristupačnu cijenu. Istraži FRAMES kolekciju dioptrijskih naočala već od 27 EUR s uključenim naočalnim lećama.

Danas imaš priliku osvojiti FRAMES kompletne dioptrijske naočale po izboru s individualnom dioptrijom i standardnim naočalnim lećama! Kako? U tri vrlo jednostavna poteza - posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom FRAMES naočala i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @frames_hr, potom označi jednu osobu koja bi također voljela osvojiti ovu nagradu. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu.

Nagradni natječaj traje tri dana, odnosno do petka, 9. 2. u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

 

Photo: FRAMES

Komentari 0