Moda

Dobitnica: Osvoji bijelu dizajnersku haljinu!

Povodom 14. izdanja Portanova Fashion Incubatora, prvog i najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere čije ćemo finale pratiti 15. studenog u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, dijelimo dizajnersku haljinu. Model s potpisom prošlogodišnjih pobjednika, Petre Vuletić i Saše Hortiga odličan je za lako kombiniranje i dolazi u univerzalnoj veličini!

1 x 1 dizajnersku haljinu bijele boje s potpisom Petre Vuletić i Saše Hortiga osvojila je:

  • Malatajci, Tatjana Tupek

 | Autor: Marko Mrkonjić/PIXSELL Marko Mrkonjić/PIXSELL

Kako do nagrade?

Čestitamo sretnoj dobitnici! O načinu preuzimanja nagrade, dobitnica će biti kontaktirana putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije

 | Autor:

O Portanova Fashion Incubatoru

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne umjetnike, će 15. studenog 2014. u trgovačkom centru Portanova u Osijeku obilježiti 10. godinu uspješnog rada koju najavljuju kampanjom EXHIBITION. EXHIBITION kao izložba i kao ekshibicionizam, moda kao EXHIBITION – nova kampanja Portanova Fashion Incubatora homage je osječkoj street art sceni i lucidan komentar modne sadašnjice. EXHIBITION savršeno točno sažima mjesto koje fashion ima u ovom radikalnom vremenu. Pokazati (se) opsesija je današnjeg društva, a moda i umjetnost bezbrižno se premještaju iz galerije na pločnik. Modu doista razumijemo kao art, a često je koristimo ne da bismo tijelo prekrili, već upravo suprotno, da bismo ga otkrili i izložili. 

*fotografije u članku su pokazne s prošlogodišnje revije

Photo: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Komentari 0