Moda
Optika Anda predstavila novu kolekciju Gucci naočala za proljeće Optika Anda predstavila novu kolekciju Gucci naočala za proljeće

Optika Anda predstavila novu kolekciju Gucci naočala za proljeće

U samom srcu jezgre grada Splita, Optika Anda je održala photoshooting kojim je predstavila dugoočekivanu kolekciju Gucci naočala, dostupnu u svim poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske.

Suvremeni glamur trendovskih naočala, savršeno se stopio sa starinskim okruženjem koje je poslužilo kao idealna platforma za modnu čaroliju s potpisom Gucci.

Optika Anda kao vodeći optički lanac iz sezone u sezonu definira trendove i donosi atraktivne modne poslastice, pri čemu je prepoznala osebujnost i kvalitetu nove Gucci kolekcije. Nakon kraćeg izbivanja, Gucci se vratio na naše tržište što je izazvalo pravu modnu eksploziju.

 | Autor: Olga Andonović Olga Andonović Ovaj talijanski brend luksuzne grupacije Kering, ni ovog nas puta nije iznevjerio pa tako i u novom ruhu plijeni pažnju savršenim spojem tradicionalnog Gucci dizajna te suvremenih i sofisticiranih stilova za sve generacije. Identitet brenda Gucci, svakako je tradicionalno raskošno nasljeđe uz odvažan izričaj i kontinuiranu posvećenost inovacijama.

 | Autor: Olga Andonović Olga Andonović

Trendi i eklektične, Gucci naočale iz nove kolekcije odlikuju se elegantnim i pomalo strogim ravnim linijama te dolaze u raznim oblicima poput mačkastih, okruglih, kvadratastih i aviator.

 | Autor: Olga Andonović Olga Andonović Sunčane i dioptrijske naočale karakterizira širok raspon boja, od klasičnih jednobojnih modela u sofisticiranim tonovima sve do raznih kombinacija hladnih i toplih tonova, životinjskih i cvjetnih printeva. Masivne ručke prepoznatljiv su element Gucci naočala pa tako dominiraju i u novoj kolekciji. Dioptrijske naočale uz poznatu funkciju oftalmološkog pomagala, danas u potpunosti upotpunjuju svačiji stil te pružaju prikrivenu dozu seksipila, a među Gucci dioptrijskim naočalama svakako se ističu mačkaste naočale s crvenim i srebrnim kristalima.

 | Autor: Olga Andonović Olga Andonović

Svi zaljubljenici u naočale znaju da je Gucci ime koje morate imati u svojoj kolekciji, a bogata ponuda iz Optike Anda neće vas ostaviti ravnodušnim. Optika Anda se u Zagrebu nalazi u Arena Centru te City Centeru one East i City Centeru one West. U čuvenoj Kalelargi smjestila se poslovnica Optike Anda u Zadru, dok se u Splitu nalazi na lokacijama Riva i Marmontova te u centrima Mall of Split, Joker i City Center one Split. Optika Anda nezaobilazna je destinacija i na Kačićevom trgu u Makarskoj kao i u K Centru Sub City u Dubrovniku. Posjetite Optike Anda na navedenim lokacijama i provjerite zašto je novo Gucci izdanje očaralo svijet mode.

Photo: Olga Andonović

Komentari 0