Moda

One već nose Lidl kolekciju Heidi Klum, a znamo i cijene...

Još nas nešto manje od mjesc dana dijeli do lansiranja kolekcije Esmara by Heidi Klum za Lidl. Neke je blogerice već i nose, ali još uvijek ne znamo što će se sve u njoj naći

Leopard uzorak, kobaltno plava boja, meka eko koža u jesenskim pješčanim bojama, dugi svilenkasti kaput koji  je prava uvertira u jesen... Sve to će nas za manje od mjesec dana dočekati u novoj kolekciji koju je za Lidl dizajnirala Heidi Klum. A kolekciji su punu potporu dale i sjajno odjevene cure Instagrama - Petra Nižetić u Kaliforniji je već prošetala svoju Heidi Klum haljinu. Riječ je o modelu leopard uzorka, opuštenog kroja i dužine malo iznad koljena. Zgodna influencerica je ovu haljinu uparila s modelom cipela mary jane, retro naočalama, malom četvrtastom torbicom i preslatkom beretkom.

 

Objavu dijeli Petra Nizetic (@modakomoda)

No, nije ona jedina coolerica koja je nosila novu Lidlovu kolekciju. Lijepa Mostarka za kojom su poludjeli Šveđani, Sendi Skopljak, također je nosila kolekciju. Ona je odabrala fluidni baloner također leopard uzorka, a dobila je gotovo 9000 lajkova za taj post na Instagramu. Zgodna plavuša je kombinirala baloner s tanko tkanom bijelom dolčevitom, golim nogama i crnim gležnjačama te velikim tamnim naočalama.

 

Objavu dijeli Sendi Skopljak (@skopljak)

Osim Petre i Sendi, također je i jedna britanska blogerica odabrala Heidinu Lidl kolekciju. Riječ je se o modelu kobaltno plavog topa s tankim naramenicama koji je odjenula Diipak Hosla. Ona je svoj top kombinirala s traper hlačicama, velikim cekerom s kožnim ručkama, okruglim naočalama i jako slatkom maramom u kosi. Također, Diipak je oduševila svoje fanove neopisivo puno: oni su je podržali s gotovo 25.000 lajkova.

 

Objavu dijeli D I I P A (@diipakhosla)

Da ne bi ispalo kako su samo blogerice nosile ovu kolekciju koja je vruća roba, i dizajnerica branda odlučila ju je odjenuti. Izgledala je sjajno u animal uzorku od glave do pete - blejzeru koji će koštati oko 125 kuna, i hlačama koje će biti oko 80 kuna. Također, u kratkom videu na YouTubeu Heidi je dala mali pogled na kolekciju. Priznajemo, u punom startu čekamo 18.rujna!

Photo: Instagram

Komentari 0