Moda
Miranda

Ona voli modu i aktove

Iako si za Zinu Charkopliju, Teresu Andres Gonzalvo i Galu Gonzalez odavno čuli, na španjolskoj modno blogerskoj sceni već nekoliko godina vlada i jedna atipična djevojka. Njezino ime je Miranda Makaroff, a njezin profil na Instagramu je prava rapsodija boja i ujedno oda editorijalima Helmuta Newtona.

Ona je potpuno drugačija od drugih. Kćer španjolske dizajnerice Lydije Delgado svakodnevno uveseljava svojih preko 150 000 pratitelja živopisnim fashion slikama. Dok većina blogerica ima ustaljene poze, u kojima se prešetavaju po gradu, gledaju u mobitel „ne primjećujući“ da ih fotografi slikaju, ova Španjolka je odlučila napraviti nešto sasvim drugo. Miranda i sama zna koliko joj treba da bi se postigla dobra slika ili niz njih, te umjesto naoko spontanih fotografija nudi pravi mali modni editorijal. A te fotografije ne bi bile moguće bez njezina dečka. Pascala Moschenija. Ponekad je Pascalu potrebno tri minute, a nekad nisu dosta niti tri sata kako bi slike bile savršene. Složile bismo se, Instagram dečko za poželjeti.

Miranda | Autor: hermanasmiranda.es hermanasmiranda.es
Obožavatelji ekscentrične Španjolke ne moraju previše čekati na svaku njezinu novu objavu, jer je Mirana doista ažurna, i objavi do nekoliko različitih postova u danu. Naravno, svaki zasebne tematike i drugačijih outfita. Njezin stil? Mješavina svega, doista. Kada se netko poput Mirande teatralno oblači na dnevnoj bazi, sigurno je da bi te najviše iznenadilo da osobu poput nje vidiš odjevenu u običnu bijelu majicu i traperice.

Miranda | Autor: hermanasmiranda.es hermanasmiranda.es
Također, Miranda Makaroff ne bježi od golotinje. Točnije, to je još jedan od njezinih zaštitnih znakova. Kako je priznala u jednom intervjuu, već joj je nekoliko puta bio zabranjen račun na društvenim mrežama zbog aktova. Ipak, ona na golo tijelo ne gleda kao na sredstvo pornografije, nego jedan umjetnički izražaj, koji je asesoar, npr. čizmama preko koljena.

Miranda | Autor: hermanasmiranda.es hermanasmiranda.es
Njezin modno umjetnički izričaj prepoznali su brojni brendovi i oglašivači, a ona sama kaže kako joj se ponekad čini kako ne zna odijeva li se netko zbog sebe ili zbog oglašivača koji mu donosi profit. Španjolska influencerica zato radi isključivo s brendovima koji odgovaraju njezinom izričaju, koji su šareni, pozitivni, i slave život u svakom pogledu. Brendovima ona pak za uzvrat pruži savršene fotografije, koje su ponekad snimane na parkiralištu, u dječjem bazenu ili na nekoj pustopoljini. Zašto je Mirana toliko dobra dizajnerica? Zato što uspješno spaja modu, dizajn, prirodu, arhitekturu i  lifestyle.

  Miranda | Autor: hermanasmiranda.es hermanasmiranda.es
Između ostalog, ova Instagram zvijezda nije samo blogerica, nego i dizajnerica i DJ-ica. Zato ni ne čudi da joj je jedna od najboljih prijateljica također DJ-ica Mia Moretti, čiji stil i ljepotu uvijek hvali. Također, Miranda Makaroff se druži i s mladom glazbenom nadom Troyom Sivanom, čiji singl „There for you“ jednostavno obožavamo.

Miranda | Autor: hermanasmiranda.es hermanasmiranda.es
Tri mota kojima se vodi ova zvijezda Instagrama? „Budi sretna“, „Poštuj prirodu“ i „Nemoj izgubiti dijete u sebi“. Vjerujemo da je ovo dobar recept da i ti povećaš broj pratitelja na svom Instagramu.

 

Photo: hermanasmiranda.es

Komentari 0