Moda

Ona nosi čizme na Stradunu, što misliš o tome?

Da, dobro si pročitala, prave pravcate čizme! Čizme u ljeti trend su koji se svake godine iznova vraća, a sviđa li ti se ova kombinacija ili ne, ocijeni sama...

Jedan modni komad, koji izaziva najviše podijeljenih mišljenja i rasprava kad je u pitanju ljetna moda, definitivno su - čizme! I dok neke cure smatraju da su potpuno cool i u toplim mjesecima, druge pak misle da su čizme i ljeto dvije riječi koje nikako ne bi trebale biti u istoj rečenici. Ova djevojka svoj je ljetni prugasti kombinezon iskombinirala uz čizme i crveni mini torbicu, a nas zanima tvoje mišljenje: čizme u ljeti, da ili ne?  | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Osim samih čizama, za oko nam je odmah zapeo i ovaj preslatki kratki ljetni kombinezon! Svim curama koje nisu prelude za haljinama i suknjama, kombinezon je idealna ljetna zamjena. Jednostavan je i udoban, a opet tako trendi i moderan. 

Osim kratkih modela, na ulicama Dubrovnika ugledali smo i neke duže kombinezone koji nam izgledaju još bolje! Jednako dobro izgledaju i uz ravne sandale, ali i uz cipele na petu. Savršen komad za dnevnu šetnju, ali i romantičnu večeru na obali... Obožavamo kombinezone!

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Photo: Matija Habljak/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Nekome noge jaaako smrde..