Moda

Ona doista ima savršenu bijelu haljinu

Ulice Dubrovnika su prava modna inspiracija. Oduševila nas je predivna prolaznica u jednoj neobičnoj verziji ljetne bijele haljine, a mi donosimo naše favorite iz trgovina

Bijelo za ljeto je doslovno poput cvjetnog uzorka za proljeće. Osim što je bijela pamučna ili lanena odjeća praktična, ova boja itekako laska preplanuloj ljetnoj puti. Zna to i ova žena koja se prošetala Stradunom u čupavoj bijeloj kratkoj haljini koja se savršeno slaže uz ostatak outfita. Ona je dokaz da tipična ljetna haljina ne treba biti dosadna. Trendseterica iz Dubrovnika je odabrala bijelu haljinu deblje teksture koju je eko krzno na crnim sandalama još dodatno naglasilo. Hrabar, ali uspio modni odabir!

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Srećom, high street lanci su se pobrinuli da dobijemo pregršt bijelih kraćih haljina u ponudi. Izbor je doista šarolik, od jednostavnih lanenih haljina koje se mogu kombinirati uz naturalne modne dodatke poput slamnatih torbi, šešira i natikača, pa do elegantnijih modela kakav nosi ova dama.

Možda vas zanima Pogledaj jesu li žene u Dubrovniku najbolje odjevene? Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara s lijeva na desno: 229 kn; 299 kn, 199 kn

Mango ove sezone ima doista impozantan broj bijelih haljinica koje će izgledati fantastično uz svaku ljetnu kombinaciju. Taj high street dućan između ostalog ima najviše pletenih haljinica koje bi rado nosila i "french style" muza Jane Birkin.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mango s lijeva na desno: 199 kn, 249 kn, 459 kn

Ako se odlučiš za kupnje bijele haljinice preko internetske trgovine provjeri na više on line slika materijal željenog komada. Jer bi mogla završiti s haljinom koja je u potpunosti prozirna. Da se razumijemo, ni to nije sasvim loša opcija - barem ćeš je moći nositi na plažu, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Asos 430 kn, River Island 450 kn, Boohoo 230 kn

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0