Moda
Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama 1/7

Omiljeni Guliver dizajn po posebnim cijenama

Mid-season sale cijene, vrhunska kvaliteta i neodoljiv dizajn ponuda su koja se ne odbija lako

Sada već prepoznatljivi retro-romantični i pomalo avangardni dizajnerski potpis domaćeg brenda Guliver iz sezone u sezonu donosi niz sjajnih komada koji se odupiru navali “brze mode” i uspješno se uklapaju u svakodnevne, noćne i party kombinacije. Talijanska koža vrhunske kvalitete osigurava savršenu udobnost svakog para cipela i luksuzan izgled svake torbe, a česta sniženja i neodoljive kolekcije samo su neki od razloga zašto Guliverove accessoires linije tako brzo nestaju s polica.

 | Autor: Guliver Guliver Torbica, prije 490 kn, sad 340 kn

Zaljubljenice u hrvatski dizajn s Guliver potpisom razveselit će vijest o velikom mid-season sniženju cijena svih balerinki, cipela i torbi iz kolekcije proljeće za 2017. Metalik odsjaji kože savršeni su završni dodir svakom stylingu, a posebno snižene cijene idealna su prilika da svoju unutarnju glam-kraljicu počastite nezaboravnom kombinacijom cipela i trendi torbice. Retro prošivi, zvjezdice i romantične baletanske vrpce plijenit će pozornost svakim vašim korakom, a visoke platforme, perforacije i glitter besprijekoran su spoj vintage i urbanog stila koji oduševljava i najoštrije modne kritičare, a ovu mid-season rasprodaju čini neizostavnom stanicom na idućoj shopping ekspediciji. Klasične clutch torbice ili prostrane shopperice u nijansama metala ili s redefiniranim jungle printom daju novu dimenziju modnim dodacima i s lakoćom podižu stilsku razinu svakog outfita. Odaberite svoje favorite među proljetnim modelima i razmazite se uštedama na Guliver način.

 | Autor: Guliver Guliver Balerinke, prije 520 kn, sad 490 kn

Photo: Guliver

Komentari 0