Moda

Omiljene La jupe haljine sad možemo pronaći u showroomu u Zagrebu. Evo adrese i novih modela

  • Sanja Dujmović, mostarska dizajnerica čiji brend La jupe i La jupe haljine Hrvatice izuzetno vole, srećom po nas je i izvrsna poduzetnica
  • Pa je tako brend upravo otvorio svoj prvi hrvatski dućan, showroom u Zagrebu, koji odiše sofisticiranom elegancijom i minimalizmom 
  • Showroom La jupe nalazi se na Knežiji, a radno vrijeme je prema dogovorenom terminu

La jupe haljine volimo, kupujemo i nosimo već gotovo 10 godina i da ih nabavimo nije nas nimalo smetala mostarska adresa ovog brenda. Naravno, dostava u Hrvatsku je funkcionirala, ali ipak je velika razlika kad haljinu možemo probati, opipati, vidjeti kako nam stoji - i na kraju možda kupiti i neku sasvim drugu, koji ispočetka nismo ni imali na pameti. Ali, tako je to kad se nađemo u trgovini...

 | Autor: La jupe La jupe

 | Autor: La jupe La jupe

Zato nas je jako razveselilo najavljeno otvaranje La jupe showrooma u Zagrebu koji se smjestio u mirnom dijelu Zagreba, na adresi Karinska 2. Za one koji ne znaju, Karinska ulica nalazi se u kvartu Knežija koji očito postaje sve više hot destinacija. 

 | Autor: La jupe La jupe

Inače, La jupe je svoje modno putovanje započeo 2015. godine u Mostaru, gdje je otvoren i prvi showroom, a brend se ubrzo istaknuo kao vrlo uspješan s izrazito kvalitetnim i ženstvenim dizajnom haljina. Bajkovitost i bezvremenska elegancija brenda La jupe dolazi s potpisom dizajnerice Sanje Dujmović, a osim što se pokazala kao iznimno talentirana kreatorica, Sanja se pokazala i kao uspješna poduzetnica pa je brend ubrzo postao vrlo prepoznatljiv.

 | Autor: La jupe La jupe

"Otvorenje showrooma bio je prirodan korak za nas. Naime, kako je La jupe rastao i razvijao se kao brend u Hrvatskoj, tako se stvorila i  potreba za mjestom gdje bi naše klijentice mogle doći, dotaknuti tkanine, isprobati kolekcije i pri tome se osjećati ugodno. U showroomu su izložene haljine u različitim konfekcijskim veličinama, a pružamo i mogućnost uzimanja mjera i šivanja po mjeri. Cilj nam je da svaka klijentica ode s haljinom koja joj najbolje pristaje i u kojoj se osjeća jedinstveno" rekla je Sanja.  

 | Autor: La jupe La jupe

U novootvorenom showroomu svaki dio prostora odražava predanost minimalizmu i dizajnerskoj izvrsnosti. Palete bijele i bež boje dominiraju interijerom, stvarajući neutralni i topao ambijent koji ne odvraća pažnju od glavnih zvijezda prostora - haljina. Svijetli parket u kombinaciji s dugim lanenim zavjesama donose eleganciju i sofisticiranost, a haljine su izložene na stalcima izrađenima po mjeri u kombinaciji lakiranog željeza i kamenog postolja.  

 | Autor: La jupe La jupe  | Autor: La jupe La jupe

"Shoroomom dominira luster, koji je za mene osobno najdraži detalj u prostoru. Riječ je o ručno izrađenom proizvodu danskog branda Oi Soi Oi, čije ime na vijetnamskom jeziku znači 'wow' – što je ujedno i reakcija koju često izaziva kod posjetitelja. Izrađen od 100% svile ovaj luster nije samo izvor svjetlosti, već pravi statement komad" kaže dizajnerica. 

 | Autor: La jupe La jupe

Aktualna kolekcija haljina koja je dostupna u La jupe showroomu simbioza je klasične elegancije i modernog dizajna. U ponudi su stilovi koji zadovoljavaju sve ukuse, od bezvremenskih crnih haljina, do sjajnih modela za večernje ili svečane prilike. Radno vrijeme showrooma je po dogovorenom terminu (svakim radnim danom i subotom), a termin za posjetu moguće dogovoriti na mail info@lajupe.info.  

Photo: La jupe

Komentari 0