Moda

Čizme poput ovih Olje Vori možeš naći u Zari - i još su na sniženju

Čizme sa zmijskim uzorkom naša trendseterica Olja totalno obožava. Fantastično izgleda ovaj model s potpisom brenda Twin seta, a super vijest je to da slične možeš pronaći i u Zari, i to na sniženju!

Čizme za životinjskim printom mega su trend ove zime, a to jako dobro zna i trendi Olja Vori koja nam je među prvima pokazala kako ih nositi. Ona uvijek nekako odabere najbolje  dizajnerske i high-street komade i kombinira ih na jedan stvarno poseban i jedinstven način. Olja ima oko za modu i prepoznatljivi stil, a to uvijek najviše cijenimo!

Još prije mjesec dana vidjeli smo ju u Twin Set čizmama zmijskog printa. O ovim visokim čizmama na petu ne trebamo puno govoriti, dovoljno govore same za sebe. Zmijski uzorak nosi se na svemu, a obuća ovog upečatljivog printa definitivno je jedna od posebnijih ove modne sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Olja je "zmijske" čizme kombinirala uz jednostavnu prljavo bijelu midi haljinu, dugi bež kaput s kapuljačom te odgovoarajuću bucket torbicu istog životinjskog printa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

High street verzija Oljinih čizmama se nalazi u Zari, sada su na sniženju i koštaju 449 kuna. Dostupne su na online stranici u nekoliko veličina i idealna su dopuna našem zimskom ormaru, zar ne?

 | Autor: zara zara Čizme s potpeticom, 449 kuna

Osim ovih "zmijskih" čizama pronašle smo još nekoliko modela životinjskih uzoraka iz omiljenih high-street trgovina i to po sniženim cijenama!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (399 kuna), Stradivarius (359 kuna), Bershka (119 kuna)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0