Moda

Olja Vori gradom je prošetala u smjeloj modnoj kombinaciji, a pažnju su plijenile čizme i torbica

  • Supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija nerijetko nas iznenadi upečatljivim modnim kombinacijama
  • Ovoga puta je za šetnju gradom odjenula smjelu crno-bijelu kombinaciju u kojoj je povezala različite uzorke i materijale
  • Nama je za oko zapela i Oljina 8.600 kuna vrijedna Chloé torbica koja je dobro poznata svim ljubiteljicama mode

Olja Vori poznata je po svom osebujnom modnom stilu, a u šetnji centrom Zagreba nerijetko je možemo sresti u upečatljivim odjevnim kombinacijama. Ovoga puta novopečenu magistru međunarodnih odnosa i diplomacije mogli smo vidjeti u crno-bijelom 'outfitu', čiju je osnovu tvorila crna mini haljina s naglašenim volanom u donjem dijelu.

Možda vas zanima I danas traju mnogi popusti povodom Crnog petka, pripremili smo vodič za zadnji čas! Rubrika Moda Moda

Ispod nje, 40-godišnjakinja je odjenula bijelu košulju s perforiranim predimenzioniranim ovratnikom i zvonolikim rukavima. Sudeći prema učestalim objavama na društvenim mrežama, doima se kako je upravo ova košulja iz jednog zagrebačkog butika njezin trenutačno najdraži komad u ormaru.

 | Autor:

Nadalje, Olja je cjelokupnu kombinaciju upotpunila kaputom pepita uzorka i visokim čizmama čiji je izgled inspiriran onim krokodilske kože. Riječ je o modelu crnih čizama iz Max Marine kolekcije za jesen/zimu 2019. Od modnih dodataka isticala se torbica koja je dobro poznata svim ljubiteljicama mode. Riječ je o manjoj verziji Chloé 'C' torbe koja je trenutno dostupna u četiri nijanse, a nabaviti se može po cijeni nešto višoj od 8.600 kuna.

 | Autor:

Primjer: Chloé (oko 8.690 kuna)

Možda vas zanima Evo kako tvoja odjeća može trajati dulje i izgledati bolje Rubrika Life&style Life&style

Brend ističe kako je riječ o bezvremenskom modelu izrađenom od glatke crne kože i detaljem od antilop kože s monogramom ove francuske luksuzne modne kuće. Ova torbica je u vrlo kratkom roku postala 'traženi it' komad, a njezina popularnost na društvenim mrežama ne jenjava. Bi li i ti jednu poželjela u svom ormaru?

Photo: None

Komentari 0