Moda

Olakšajte si blagdansku kupovinu uz Budi.IN Shopping od sutra na kisocima

U subotu na svim kioscima potražite Budi.IN uz koji na dar dobivate prilog Budi.IN Shopping

Svake godine kažete kako ćete kupiti sve darove za obitelj i prijatelje na vrijeme. I svake opet ista priča. No ove blagdane konačno dočekajte bez stresa jer niste pronašli idealan poklon. Na 44 stranice donosimo više od 1000 ideja za blagdanski šoping. I, ne, za savršene poklone ne morate uvijek izdvojiti puno novca. Najbitnije je da je od srca, a da može biti pristupačno i sa stilom, uvjerit će vas naš izlog do 200 kuna. Da bismo vam olakšali izbor, kojeg danas ima napretek, pripremili smo hit liste za nju, njega te najslađe klince i klinceze koji se, uvjerit ćete se, furaju na mame i tate. Naravno, nismo zaboravili da je ovo vrijeme partyja, kad svi žele zablistati. Sve to i puno više potražite od sutra na kioscima.

 | Autor: arhiva arhiva Ne propustite ni novi Budi.IN magazin koji vam kao i svake subote donosi najnovije modne trendove, beauty savjete, ideje za uređenje interijera, super priče s još bojih putovanja i recepte od kojih će vam narasti zazubice.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Sigurno ste se barem jednom dvoumile je li onaj komad prekičast ili nije? Mi vam donosimo najljepše najefektnije komade koji vam ipak (!) trebaju. Sve o “statement” detaljima pročitajte sutra. U našoj ovotjednoj shopping hit listi kriju se najljepše “opake” čizme koje krase zakovice, robusne potpetice... U beauty rubrici poigrali smo se kontrastima, ali sve uz “nadzor” vizažistice koja donosi stručne savjete. I nismo mogli odoljeti kuglicama koje već sada preplavljuju dućane za uređenje doma, pa sutra potražite najljepše. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0