Moda

Odvažne kombinacije i upečatljivi detalji: 5 trendova sa Zalanda koji su nas posebno inspirirali

  • Moda je ove sezone odvažna i hrabra, potiče na individualnost i eksperimentiranje
  • Ulice su zapljusnuli novi trendovi - eklektični, neopterećeni i buntovni lookovi osvajaju na prvi pogled
  • Ključni komadi dolaze u bojama i upotpunjeni su upečatljivim detaljima, a svi su u Zalando ponudi

Perje je in

Dodajući prozračnu ženstvenost outfitu, pernati odjevni predmeti svih vrsta viđeni su kako lepršaju ulicama Milana i Pariza. Inspirirani kolekcijama Valentina i Bottega Venete za jesen i zimo 2024., perje je definitivno nezaobilazni trend ove sezone. Bilo da se radi o rubu hlača s ukrašenom perjem, ljubičastoj lepršavoj jakni poput one Selene Gomez u pjesmi “Single Soon” ili glamuroznoj haljini s perjem, postoji beskonačno mnogo načina da postaneš prava party djevojka odjevena u perje. 

 | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie  | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie

Vvijeme buntovnika

Odijevanje tipično za buntovnika ili buntovnicu jedan je od trendova koji su crnu boju vratili na velika vrata. Mnogi nagađaju kako su punkerski i bikerski lookovi viđeni na modnim pistama način na koji su dizajneri odali počast pokojnoj kraljici nekonformističke mode, Dame Vivienne Westwood. Ovaj trend lako je usvojiti uz crnu kožnu bikersku jaknu, mrežasti prsluk, crne traperice i par Doc Martens čizama. Ili, začini svoj outfit tako da zamijeniš prsluk i crne traperice plisiranom haljinom tartan uzorka i tajicama.

 | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie  | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie

50 nijansi plave

Budući da smo u novim kolekcijama vidjeli cijeli niz plavih nijansi, lako je zaključiti da je Barbie ružičasta out, a plava boja in. Od tirkiznih balonera do kobaltno plavih torbi i košulja, ova boja se pojavljuje na ulicama i modnim pistama u gotovo svim nijansama i oblicima.

Možda vas zanima Tko kaže da je baloner rezerviran za poslovne stylinge? Evo ga u kombinaciji s vrućom traper minicom! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie  | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie

Omotaj se toplinom

Sinonimi za jesensku sezonu, šalovi i jakne s visokim ovratnikom, viđeni su diljem Pariza na modnim znalcima koji su se oboružali za borbu protiv hladnog vremena. Kralj udobnosti, Lenny Kravitz, službeno je obilježio početak jeseni noseći svoj poznati, predimenzionirani smeđi šal u debiju na TikToku. Predviđa se da će upravo taj trend zarobiti srca ljubitelja mode, a u nadolazećim hladnijim mjesecima nemoj se iznenaditi kad ulice preplave XXL šalovi.

 | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie  | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie

Sezona crvenog

Crvena se polako, ali sigurno nametnula kao nova stara moćna boja još na početku godine, a Balmain, Sandy Liang i mnogi drugi među prvima su je lansirali u svojim kolekcijama još u veljači. Ali u rujnu su krenuli u žestoku prezentaciju crvene, s upečatljivim grimiznim nijansama koje su se pojavile u brojnim kolekcijama na revijama u Milanu i Parizu. Razmećući se vatrenom bojom, popularna it girl Emily Ratajkowski, nosila je crvenu haljinu širokih ramena s prorezom do bedara, dok je prisustvovala reviji Loewe na pariškom Tjednu mode.

 | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie  | Autor: Foto: Instagram @thestreetpie

Photo: None

Komentari 0