Moda
1/13

Odvažite se na jarke boje

Plava, tirkizna, narančasta, žuta – ljeto je pravo vrijeme da svoj ormar napunite komadima koji pršte veselim i upadljivim bojama. Sive i crne nijanse ostavite za tmurne zimske dane i dobru zabavu pronađite u šarenim kombinacijama koje mame osmijeh. Čini se da i poznate Hrvatice vole odvažne muškarce. Lijepoj voditeljici Miji Kovačić za oko uvijek zapnu modno odvažni muškarci.

 | Autor: Pixsell, PR Pixsell, PR "Meni se osobno jako sviđaju muškarci koji furaju jarke boje. Bilo gdje vani u Europi i Americi, potpuno je normalno da frajeri nose upadljive boje i lude kombinacije. Nažalost, Hrvati nisu modno hrabri i uvijek se na odvažnije dečke upire prstom. Voljela bih kad bismo prestali biti toliko konzervativni i predosadni. Što smo različitiji, meni draže. Što razigranije, to bolje", komentirala je poznata voditeljica Mia Kovačić.

Pogriješiti ne možete s T-shirt i polo majicama. Manje odvažni muškarci biraju klasičnije boje, poput zelene i plave, dok oni hrabri ponosno nose narančastu, žutu, crvenu i pink boju.

Odličan odabir su majice na mornarske pruge, plave ili crvene boje, koje su idealne za ljetne dane. Majice kombinirajte uz ljetne hlače neutralnijih nijansi, poput sive, maslinasto zelene ili bež boje.

 | Autor: Pixsell, PR Pixsell, PR Modni detalji šlag su na kraju vašeg veselog ljetnog stylinga. Slobodno ih nosite uz T-shirt majice upadljivih boja. Pri tome se nemojte opterećivati s usklađivanjem nijansi. Slobodno kombinirajte boje koje na prvi pogled ne idu zajedno. Hit sezone su sunčane naočale otkačenih i upadljivih okvira, a modelima dominira poznati brend Ray-Ban. Šešir glavu čuva, a ako je u boji onda je pun pogodak. Trendi brend Ice-watch nudi šaroliku paletu satova, a nama se posebno sviđaju u zelenoj i tirkiznoj boji.

Budite odvažni, spremni na modne igrarije i sve ljetne zabave. A gdje možete kupiti šarene komade, provjerite u našoj galeriji...

Photo: Pixsell, PR

Komentari 0